Loading...
Έκαναν τον Steve Jobs… κούκλα! Εκτύπωση E-mail
03.01.12

Εταιρείες παιχνιδιών κατασκεύασαν πλαστικό ομοίωμα του συνιδρυτή της Apple
Πριν καν συμπληρωθούν 3 μήνες από το θάνατο του συνιδρυτή της Apple, δύο εταιρείες παιχνιδιών αποκάλυψαν κούκλα-ομοίωμα του Steve Jobs που σκοπεύουν να θέσουν προς πώληση, ελπίζοντας στα πιθανά σημαντικά κέρδη που θα τους αποφέρει μια τόσο αναγνωρίσιμη φιγούρα.

Οι ομοιότητες της πλαστικής κούκλας με τον Steve Jobs, δεν αφορούν μόνο στο πρόσωπο αλλά και στις συνηθισμένες ενδυματολογικές επιλογές του ,αφού έρχεται ντυμένη με τζιν και μαύρο πουλόβερ.

Διαβάστε περισσότερα...
Δύο ρομποτικά σκάφη μελετούν το φεγγάρι Εκτύπωση E-mail
02.01.12

Αναζητούν τα μυστικά της σελήνης
Δύο ολόιδια μη επανδρωμένα διαστημικά σκάφη - δορυφόροι της NASA, μετά από ταξίδι 100 ημερών έφθασαν στο φεγγάρι και τέθηκαν σε ελλειπτικές τροχιές γύρω του, καθώς ετοιμάζονται να καταγράψουν αναλυτικά τις διακυμάνσεις της βαρύτητας της Σελήνης.

Στόχος είναι να εξαχθούν αξιόπιστα συμπεράσματα για το εσωτερικό του φεγγαριού και να δημιουργηθεί ένας σχετικός χάρτης με τις κοιλότητες και τα πετρώματα που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια. Γι' αυτό, άλλωστε, η αποστολή έχει βαφτιστεί μεταφορικά «ταξίδι στο κέντρο της Σελήνης».

Διαβάστε περισσότερα...
Ψεύτικα antivirus έχουν εξαπλωθεί στον κόσμο των Android Εκτύπωση E-mail
02.01.12

Απάτες με ψεύτικα antivirus είναι γνωστό ότι μαστίζουν τα τελευταία δύο χρόνια τις Windows και Mac OSX πλατφόρμες.

Τώρα φαίνεται ότι οι απάτες αυτές έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και στα Android. Και σε αυτή την περίπτωση, λειτουργούν όπως ακριβώς και στους υπολογιστές- ένας χρήστης Android κατεβάζει μια εφαρμογή ή επισκέπτεται μια ιστοσελίδα που τον ενημερώνει ότι η συσκευή έχει πιθανότατα μολυνθεί με κάποιο κακόβουλο λογισμικό.

Στην συνέχεια, αυτή θα πραγματοποιήσει μία πλαστή σάρωση στο σύστημα η οποία θα του παρουσιάσει αποτελέσματα υποδεικνύοντας ότι όντως είναι μολυσμένη η συσκευή και θα προτρέψει τον χρήση να αγοράσει ένα anti-virus για να αφαιρέσει το κακόβουλο πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...
Πλακέτα Arduino προγραμματίστηκε με ένα αρχείο ήχου Εκτύπωση E-mail
02.01.12

Ο προγραμματιστής Mike Tsao έχει επινοήσει μια έξυπνη μέθοδο για τον προγραμματισμό μιας πλακέτας Arduino, χρησιμοποιώντας ήχο!

Ονομάζεται TribeDuin και χρησιμοποιεί τους αισθητήρες ήχου του Arduino για να εντοπίζει το χρονικό διάστημα μεταξύ κορυφών του ήχου, οι σύντομες περίοδοι ερμηνεύονται ως το 1 του δυαδικού συστήματος και τα μεγάλα χρονικά διαστήματα ως το 0. Είναι παρόμοιο με το πώς τα πρώτα modems λειτουργούσαν, εκτός από το ότι στην περίπτωση αυτή, ο ήχος προγραμματίζει άμεσα, αντί να μεταφέρει απλά δεδομένα. Για να επαληθεύσετε και μόνοι σας την όλη ιδέα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε ένα Arduino με ένα MP3 player και να παίξετε το firmware αρχείο ήχου του Tsao.

Διαβάστε περισσότερα...
Πόσο γρήγορα τρώτε το φαγητό σας; Εκτύπωση E-mail
24.12.11

Διαχειριστείτε σωστά το σωματικό σας βάρος

Είναι επίσης πολύ συνηθισμένο το μεγάλο κυρίως γεύμα στο τέλος της ημέρας, αποτέλεσμα είτε αμέλειας είτε υπερβολικού φόρτου εργασίας. Κάτω από τις συνθήκες αυτές, ευνοείται η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού, συχνά με πολύ γρήγορο ρυθμό. Κάτι που οδηγεί σε αδυναμία ελέγχου της ενεργειακής πρόσληψης και του σωματικού βάρους του ατόμου.

Για το λόγο αυτό, συμβουλεύουμε συνήθως τους θεραπευόμενούς μας να ελαττώσουν τον ρυθμό που τρώνε, καθώς θεωρείται ότι με τον τρόπο αυτό θα επέλθει κορεσμός πριν καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα φαγητού.

Διαβάστε περισσότερα...
Χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί Εκτύπωση E-mail
24.12.11

Η αυθεντική συνταγή

Για 15 ποτήρια

500ml νερό
Φλούδα από δύο πορτοκάλια
Ένα ξυλαράκι κανέλας
10 γαρύφαλα
100γρ ζάχαρη
Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί

Βράστε το νερό και τα μυρωδικά σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Διαλύστε τη ζάχαρη στο μίγμα. Προσθέστε το κρασί. Ζεστάνετε χωρίς να βράσει. Στραγγίξτε για να αφαιρέσετε τα μυρωδικά. Σερβίρετε όσο είναι ζεστό με αμυγδαλόψυχα και σταφίδες.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 24 από 875
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr