Loading...
To YouTube αποκτά εκπαιδευτικό χαρακτήρα Εκτύπωση E-mail
15.12.11

Στο YouTube, μπορούμε να βρούμε τα πάντα, από μουσικά βίντεο, μέχρι πειράματα φυσικής και από χαριτωμένα και αστεία σκανταλιάρικα γατάκια, μέχρι συνεντεύξεις εξεχουσών προσωπικοτήτων.

Με λίγα λόγια υπάρχει αρκετό υλικό το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ωστόσο χάνεται μέσα σε όλα τα υπόλοιπα και έτσι η προσοχή ενός παιδιού όταν αναζητά πληροφορίες στο δίκτυο, είναι εύκολο να διασπαστεί. Η Google, εντόπισε αυτό το ζήτημα και λάνσαρε μία λύση που ονομάζεται «YouTube for Schools».

Διαβάστε περισσότερα...
Διαψεύδουν τώρα τα... γρήγορα νετρίνα Εκτύπωση E-mail
23.11.11

Τα νετρίνα που ταξίδεψαν από την Ελβετία στην Ιταλία σε δύο πρόσφατους γύρους πειραμάτων δεν μπορεί να κινήθηκαν ταχύτερα από το φως, υποστηρίζουν τώρα ιταλοί ερευνητές, οι οποίοι μέτρησαν όχι τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά την ενέργεια των φευγαλέων σωματιδίων.

Η νέα μελέτη έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την επανάληψη του αρχικού αμφιλεγόμενου πειράματος, η οποία έδειξε και πάλι ότι τα νετρίνα ξεπέρασαν την ταχύτητα των φωτονίων.


Και στις δύο περιπτώσεις, οι ερευνητές του πειράματος OPERA στο εργαστήριο του Γκραν Σάσο, νότια της Ρώμης, διαπίστωσαν ότι οι δέσμες νετρίνων που εξέπεμψε το CERN έφτασαν στο εργαστήριό τους 60 νανοδευτερόλεπτα νωρίτερα από ό,τι θα είχε φτάσει το φως.

Διαβάστε περισσότερα...
Πως υλοποιείται η μετάβαση επιχειρήσεων στο Ανοικτό Λογισμικό; Εκτύπωση E-mail
23.11.11

Στο πλαίσιο του “Money Show”, η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (www.ellak.gr, ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επενδυτών & Διαδικτύου, το e-ΤΕΕ, τον Σύλλογο Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και την Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 14:00-16.00, ημερίδα με θέμα: "Ανοιχτό Λογισμικό και Επιχειρηματικότητα" στο ξενοδοχείο HYATT Θεσσαλονίκης, αίθουσα "Φουαγιέ".

Διαβάστε περισσότερα...
«Ανασταίνεται» η μπαταρία του iPhone 4S; Εκτύπωση E-mail
14.11.11

Η Apple διέθεσε την πολυαναμενόμενη ενημέρωση λογισμικού με την οποία φέρεται να επιλύει το πρόβλημα στο λογισμικό που «στράγγιζε» τη μπαταρία. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη "Over the Air", απευθείας από τους διακομιστές της Apple και ολοκληρώνεται χωρίς την σύνδεση και το συγχρονισμό από το iTunes.

Επίσης, η έκδοση iOS 5.0.1 προσθέτει λειτουργίες χειρισμού με την αφή με περισσότερα δάχτυλα στο πρώτο iPad (το οποίο δέχεται αναβάθμιση στη νέα έκδοση του iOS). Ακόμα, αναφέρεται ότι διορθώνει ένα bug με την υπηρεσία Documents in the Cloud και επιλύει ένα πρόβλημα που ανέφεραν χρήστες από την Αυστραλία στη λειτουργία φωνητικών εντολών Siri κατά την υπαγόρευση.

Διαβάστε περισσότερα...
Atmosphere 2011: Μια άποψη από το Cloud Εκτύπωση E-mail
12.11.11

Google Atmosphere θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου και 15 στην έδρα μας στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Η ετήσια αυτή εκδήλωση ενώνει 350 του CIOs κορυφαίους στον κόσμο για να διερευνήσει τους τρόπους με επιτυχημένες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το σύννεφο να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις σε επιχειρηματικές προκλήσεις του σήμερα. Όπως και με προηγούμενα γεγονότα, η εστίαση θα περιλαμβάνει σκέψης ηγεσία από αξιόλογα ηχεία και ζωηρές συζητήσεις με τους ηγέτες των επιχειρήσεων, αλλά και σε γνωστούς συγγραφείς και εμπειρογνώμονες του κλάδου.

Καθώς η τεχνολογία και επιχειρηματικών ηγετών, ζούμε μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο που η τεχνολογία επιτρέπει στους ανθρώπους να συνεργαστούν και να εστιάσουν στο τι είναι σημαντικό. Θα συζητήσουμε και συζήτηση μερικές από τις επιλογές σας, καθώς οι ηγέτες στις οργανώσεις σας, αντιμέτωποι με το αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών. Ίσως πιο σημαντικό από αυτά είναι τα εργαλεία που παρέχει στους χρήστες σας ώστε να μπορέσουν να συνεργαστούν πιο ομαλά, και με περισσότερους τρόπους από ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα...
Απαγορεύθηκε το «Βιβλίο ισλαμικού σεξ» Εκτύπωση E-mail
05.11.11

Και τώρα, τι θα κάνουν στο κρεβάτι οι μουσουλμάνες;

Με τσουχτερό πρόστιμο, ύψους 11.000 ευρώ, θα τιμωρούνται από εδώ και στο εξής οι Μαλαισιανοί που θα βρεθούν να έχουν στην κατοχή του το «Βιβλίο του ισλαμικού σεξ». Οι Αρχές της χώρας αποφάσισαν να απαγορεύσουν το ανάγνωσμα, το οποίο έχει εκδοθεί από τη... «Λέσχη Υπάκουων Γυναικών» και δίνει πρακτικές πληροφορίες για τον καλύτερο τρόπο που μια μουσουλμάνα μπορεί να «ικανοποιήσει το σύζυγό της».

Το βιβλίο συνιστά στις γυναίκες να «πέφτουν στο κρεβάτι και να ικανοποιούν τον σύζυγό τους», εκτιμώντας ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν καλύπτουν παρά μόνο το 10% των σεξουαλικών αυτών αναγκών.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 25 - 30 από 875
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr