Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Τεχνολογία arrow Packard Bell EasyNote MB66 - Laptop 15.4"
Packard Bell EasyNote MB66 - Laptop 15.4" Εκτύπωση E-mail
13.12.07

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του EasyNote MB66, ενός νέου φορητού υπολογιστή με οθόνη 15,4 ιντσών και πλήθος δυνατοτήτων που το κάνουν απαραίτητο σε όσους αναζητούν υψηλή φορητότητα και επιδόσεις.

Με βάρος μόλις 2,6 κιλά, το EasyNote MB66 αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo T5250 στα 1,6GHz, ο οποίος σε συνδυασμό με τη μνήμη DDR2 στα 1024MB εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Πηγή: technews.gr

Την πιστή απεικόνιση των γραφικών αναλαμβάνουν να αναδείξουν τόσο το chipset Geforce 8400M της Nvidia με 256MB αυτόνομης μνήμης όσο και η οθόνη ευρείας θέασης 15,4 ιντσών τεχνολογίας Packard Bell Diamond View που μειώνει την ακτινοβολία από το γύρω περιβάλλον χωρίς να διαθλά τα χρώματα και την φωτεινότητα της οθόνης. Έτσι τα χρώματα κυριολεκτικά αναβλύζουν από την οθόνη αφού έχουν το βάθος και τη ζωντάνια που ο σκηνοθέτης ή ο διευθυντής φωτογραφίας τους έχει αποδώσει. Οι σκοτεινές σκηνές φαίνονται πλέον ξεκάθαρα, οι φωτογραφίες αποδίδουν την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ ακόμα και τα μικρά γράμματα σε μια ιστοσελίδα είναι πλέον ιδιαίτερα ευδιάκριτα.

Στην βασική του διαμόρφωση το Easynote ΜΒ66 διαθέτει έξοδο DVI-I, HDMI, e-SATA, 4 θύρες USB 2.0, ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου WiFi 802.11b/g, πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους καθώς και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για την εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων και τέλος σκληρό δίσκο SATA χωρητικότητας 160GB.

Για μέγιστη παραγωγικότητα το Easynote ΜΒ66 διαθέτει ξεχωριστό πλήκτρο Wi-Fi προκειμένου ο χρήστης να ενεργοποιεί όποτε επιθυμεί το ασύρματο δίκτυο καθώς και ειδικό πλήκτρο ECO με τη χρήση του οποίου μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης και η ταχύτητα του επεξεργαστή και ταυτόχρονα η συνολική κατανάλωση ρεύματος εξασφαλίζοντας στον χρήστη τουλάχιστον 45 επιπλέον λεπτά απρόσκοπτης λειτουργίας.

Στα υπόλοιπα του χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται λειτουργικό Windows Vista Home Premium, οδηγός Dual Layer ± R9 DVD, κάρτα δικτύου 10/100, modem, αναγνώστης καρτών 4 σε 1, στερεοφωνικά ηχεία με υπογούφερ καθώς και ενσωματωμένη κάμερα 1,3MP και μικρόφωνο τα οποία διευκολύνουν την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype.

Πλούσια είναι και η συλλογή λογισμικού που συνοδεύει το Easynote ΜΒ66 η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Symantec Internet Security, και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer.


 Διαδώστε το άρθρο . .

Digg!Del.icio.us!Google!StumbleUpon!Newsvine!Yahoo!
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

< Προηγ.   Επόμ. >
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr