Loading...
Sony α200 DSLR Εκτύπωση E-mail
12.01.08

Η νέα ψηφιακή μηχανή SLR α200 αποτελεί τον ιδανικό τρόπο εισόδου στο συναρπαστικό κόσμο της ψηφιακής SLR φωτογραφίας, συνδυάζοντας την εκπληκτική ποιότητα εικόνας με την ευχρηστία και τις προηγμένες επιλογές δημιουργικότητας.

H α200 διαθέτει compact σχεδιασμό, είναι εξαιρετικά εύκολη στο χειρισμό, ενώ είναι συμβατή με τη διαρκώς αναπτυσσόμενη γκάμα αξεσουάρ της σειράς α, η οποία ήδη περιλαμβάνει περισσότερους από 20 εναλλάξιμους φακούς, συστήματα φωτισμού και άλλα εξαρτήματα.

Πηγή:www.technews.gr

 

Εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Η α200 ενσωματώνει ένα πανίσχυρο σύστημα μείωσης θορύβου και τεχνικές επεξεργασίας εικόνας δανεισμένες από την ιδιαίτερα προηγμένη Sony α700, προκειμένου να προσφέρει ακόμη υψηλότερη ποιότητα εικόνας – ακόμη και κάτω από απαιτητικές συνθήκες φωτογράφησης. Ο CCD αισθητήρας των 10.2 ενεργών megapixels προσφέρει πλούσια, ολοζώντανα χρώματα κι εκπληκτική τονική λεπτομέρεια, ενώ πλέον διαθέτει νέο κύκλωμα μείωσης θορύβου. Ενσωματώνει, επίσης, τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ, με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση του θορύβου σε όλες τις συνθήκες.

Η ευαισθησία «απογειώνεται» έως και ISO 3200, επιτρέποντας επιτυχημένες λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς τη χρήση φλας. Μια ειδική λειτουργία μείωσης θορύβου υψηλού ISO βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε ρυθμίσεις αυξημένης ευαισθησίας.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Super SteadyShot™

Η τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας Super SteadyShot, η οποία ενσωματώνεται στο σώμα της μηχανής είναι συμβατή με ολόκληρη την γκάμα φακών της σειράς α: ανάμεσα τους το παρεχόμενο κιτ φακού 18-70mm, αλλά και τηλεφακοί ή άλλοι φακοί, οι οποίοι συνήθως δε λειτουργούν με τεχνολογίες σταθεροποίησης. Ένας νέος αλγόριθμος ελέγχου στην α200 επεκτείνει τη διόρθωση του Super SteadyShot™ από 2.5 έως και 3.5 στοπ, σε σύγκριση με το εύρος των 2.0-3.5 της α100.

Υψηλό επίπεδο απόκρισης κι ευχρηστίας

Εκτός από την εκπληκτική ποιότητα εικόνας, η α200 επιτρέπει σε όλους τους φωτογράφους –ανεξαρτήτως εμπειρίας – να επιτύχουν σπουδαίες λήψεις με ιδιαίτερη άνεση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους.

Η μεγάλη και ευκρινής οθόνη Clear Photo LCD διαγωνίου 2.7 ιντσών διαθέτει πλέον τη χρηστική επιλογή απεικόνισης λειτουργιών (Camera Function Display). Η εκπληκτικής πιστότητας οθόνη επιτρέπει ταχύτατο και σαφή έλεγχο των επιλογών και των ρυθμίσεων της μηχανής, ακόμη και σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της φωτογραφίας. Στην οθόνη εμφανίζεται, επίσης, και η νέα λειτουργία ιστογράμματος RGB, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο της χρωματικής ισορροπίας των φωτογραφιών.

Οι βελτιωμένες λειτουργίες απόκρισης επιτρέπουν στους φωτογράφους να αντιδρούν γρήγορα σε απροσδόκητες φωτογραφικές «ευκαιρίες». Το ταχύτερο και πιο ακριβές σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) συνδυάζεται με τη βελτιωμένη λειτουργία πρόβλεψης (predictive control) επιτρέποντας επιτυχείς λήψεις ακόμη κι όταν το θέμα κινείται. O σταυροειδής AF αισθητήρας 9 σημείων διαθέτει νέο μηχανισμό Αυτόματης Εστίασης και βελτιωμένο σύστημα ελέγχου επιταχύνοντας τη συνολική απόδοση του συστήματος αυτόματης εστίασης. Ένα πλήκτρο AF επιτρέπει τη γρήγορη χειροκίνητη εναλλαγή της εστιασμένης περιοχής στο κέντρο του κάδρου –ιδανικό για ταχύτατη εστίαση σε μικρά αντικείμενα.

Η πανίσχυρη επαναφορτιζόμενη μπαταρία InfoLITHIUM™ NP-FM500H προσφέρει αυτονομία έως και 750 λήψεων ανά φόρτιση (μέτρηση CIPA). Η υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας εμφανίζεται στην LCD οθόνη ως ποσοστό, ώστε να μην υφίσταται λόγος ανησυχίας για τα επίπεδα αυτονομίας.

Η νέα προαιρετική κάθετη λαβή VG-Β300AM επιτρέπει άνετες λήψεις, τόσο σε κάθετη όσο και σε οριζόντια θέση. Επίσης, δέχεται έως και δύο μπαταρίες NP-FM500H για ακόμη πιο διευρυμένους χρόνους φωτογράφησης πριν τη φόρτιση.

Ένα νέο pop-up flash ανορθώνεται αυτόματα όταν επιλέξετε Αυτόματη λειτουργία (Auto) ή λειτουργία Επιλογής Σκηνής (Scene Selection), ενώ μπορείτε και να το απενεργοποιήσετε εφόσον επιθυμείτε λήψεις σε συνθήκες φυσικού φωτισμού.

Βελτιωμένες δημιουργικές επιλογές

Όπως και ο προκάτοχός της, έτσι και η α200 επιτρέπει ακόμη και σε νέους φωτογράφους να επιτύχουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες.

Το σύστημα βελτιστοποίησης δυναμικού εύρους (Dynamic Range Optimizer - DRO) προσαρμόζει την αντίθεση και την έκθεση εξασφαλίζοντας αποτελέσματα με εξαιρετική έκθεση, ακόμη και στα πορτραίτα με «δύσκολο» οπίσθιο φωτισμό. Με το DRO Advanced mode*, η λειτουργία αυτόματης διόρθωσης σκηνών με οπίσθιο φωτισμό έχει βελτιωθεί αισθητά προσφέροντας λήψεις με άριστα επίπεδα έκθεσης.

Οι έξι διαθέσιμες Επιλογές Σκηνικού (Scene Selection) ρυθμίζουν την έκθεση και την ισορροπία λευκού, επιτρέποντας στο χρήστη να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο θέμα του χωρίς να ανησυχεί για τη ρύθμιση των παραμέτρων της μηχανής. Επιπρόσθετα, τα οκτώ διαθέσιμα Δημιουργικά Στυλ (Creative Styles) καθιστούν πανεύκολη την επίτευξη συγκεκριμένου «χαρακτήρα» σε κάθε λήψη χωρίς να απαιτούνται περίπλοκες ρυθμίσεις.

* Η λειτουργία D-Range Optimiser Advanced χρησιμοποιεί τεχνολογία της Apical Limited.

Προαιρετικά αξεσουάρ

Η δυναμική της α200 εμπλουτίζεται περαιτέρω με μια πλήρη γκάμα συμβατών αξεσουάρ της σειράς α. Ανάμεσα τους ισχυρά εξωτερικά φλας, αξεσουάρ για φλας, μεγεθυντής προσοφθαλμίου, ανιχνευτής γωνίας, για ακόμη πιο άνετες μακρινές λήψεις, ενσύρματα χειριστήρια και μετασχηματιστής/ φορτιστής. Διαθέσιμη είναι επίσης μια μεγάλη γκάμα θηκών φύλαξης της μηχανής και των φακών, αλλά και ιμάντες στήριξης.

Μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων φίλτρων υψηλής ποιότητας Carl Zeiss εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις φωτογραφικές δυνατότητες, προστατεύοντας παράλληλα την πολύτιμη συλλογή των φακών σας.

Διαθεσιμότητα

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR α200 θα είναι διαθέσιμη σε 2 κιτ: ένα με το φακό 18 70mm και ένα με δύο φακούς (18-70mm και 75-300mm) από τον Φεβρουάριο του 2008.

Χαρακτηριστικά

• Αισθητήρας 10.2 ενεργών megapixels με σύστημα μείωσης θορύβου υψηλού ISO

• Υψηλή ευαισθησία έως και ISO3200

• Η βελτιωμένη τεχνολογία Super SteadyShot προσφέρει λειτουργία διόρθωσης anti-shake από 2.5-3.5 στοπ και είναι συμβατή με όλους τους φακούς της σειράς α

• Μεγάλη οθόνη Clear Photo LCD 2.7 ιντσών, με δυνατότητα εύχρηστης απεικόνισης λειτουργιών και ποσοστιαία ένδειξη διάρκειας ζωής της μπαταρίας

• Γρηγορότερο και πιο ακριβές σύστημα Αυτόματης Εστίασης/ Auto Focus (AF)

• Προαιρετική κάθετη λαβή για λήψη πορτρέτωνΔιαδώστε το άρθρο . .

Digg!Del.icio.us!Google!StumbleUpon!Newsvine!Yahoo!
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

< Προηγ.   Επόμ. >
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr