Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
Χριστουγεννιάτικο ζεστό κρασί Εκτύπωση E-mail
24.12.11

Η αυθεντική συνταγή

Για 15 ποτήρια

500ml νερό
Φλούδα από δύο πορτοκάλια
Ένα ξυλαράκι κανέλας
10 γαρύφαλα
100γρ ζάχαρη
Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί

Βράστε το νερό και τα μυρωδικά σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Διαλύστε τη ζάχαρη στο μίγμα. Προσθέστε το κρασί. Ζεστάνετε χωρίς να βράσει. Στραγγίξτε για να αφαιρέσετε τα μυρωδικά. Σερβίρετε όσο είναι ζεστό με αμυγδαλόψυχα και σταφίδες.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καθημερινό κόκκινο κρασί από τον ελληνικό αμπελώνα. Ένα Αγιωργίτικο ή ένα Merlot για παράδειγμα είναι καλή επιλογή.

 

Πηγή: www.wine.gr

 



Διαδώστε το άρθρο . .

Digg!Del.icio.us!Google!StumbleUpon!Newsvine!Yahoo!
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved.

< Προηγ.   Επόμ. >

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr