Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Ο δρόμος της ηδονής περνάει από το στομάχι (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Ο δρόμος της ηδονής περνάει από το στομάχι
#1260
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Ο δρόμος της ηδονής περνάει από το στομάχι 15 Χρόνος(ες), 9 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Γνωρίζετε ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις ερωτικές επιδόσεις με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση; Το πρωινό είναι ένα γεύμα που συνήθως αμελούμε, αν όμως ξέρατε ότι είναι η ιδανική τροφή πριν την ερωτική πράξη, σίγουρα δεν θα φεύγατε πίνοντας μόνο καφέ.

Ένα μπολ με δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχο γάλα σε συνδυασμό με ένα αυγό είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Παρέχει ποσότητα από βιταμίνες Β6 και Β12, οι οποίες καλμάρουν το νευρικό σύστημα και μειώνουν το στρες. Εκτός όμως την έκρηξη βιταμινών, οι πρωτεΐνες από τα γαλακτοκομικά και το αυγό χαρίζουν ευεξία και ενισχύουν την αυτοσυγκέντρωση. Τι ρόλο όμως παίζει ο καφές στο πρωινό; Η κατανάλωση του επηρεάζει άτομα ευαίσθητα στην καφεΐνη. Ο απογευματινός πονοκέφαλος που συχνά μας ταλαιπωρεί μπορεί να οφείλεται σε αφυδάτωση αλλά και πείνα. Ένα φλιτζάνι καφέ σε αυτή την περίπτωση θα επιδείνωνε την κατάσταση. Το κρασί δεν είναι ποτέ άσχημη ιδέα. Ένα δύο ποτηράκια κρασί αλκοόλ μειώνουν τις αναστολές αλλά και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βελτιώνουν τις σεξουαλικές επιδόσεις. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε γιατί η υπερβολική κατανάλωση αδρανοποιεί τους αισθητήρες της ηδονής.

Υπάρχουν και κάποιες τροφές που πρέπει να αποφεύγονται. Κουνουπίδι, λαχανάκια Βρυξελλών, ξερά φασόλια, μαρούλι, φακές, κρεμμύδια, γάλα, και μεγάλες ποσότητες ζάχαρης μπορούν να αντικατασταθούν με πράσινα φυλλώδη λαχανικά, φασολάκια, φρέσκο αρακά, καλαμπόκι και γλυκοπατάτες. Τέλος τα ψάρια και τα θαλασσινά που είναι πλούσια σε ω-3 δεν πρέπει να λείπουν από την διατροφή μας. Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα συνίσταται η κατανάλωση τους.

Πηγη : http://www.womenonly.gr
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr