Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Σεξ για επιδόρπιο (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Σεξ για επιδόρπιο
#1347
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Σεξ για επιδόρπιο 15 Χρόνος(ες), 6 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Σεξ για επιδόρπιο


Επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, ακολουθήσε το μενού του MH και απολαύσε το πιο γευστικό σεξ.

Κλείνεις τα μάτια και την ονειρεύεσαι ξαπλωμένη, α λα Kιμ Μπάσιντζερ. Γύρω της έχει φρούτα και δίσκους με γνωστά αφροδισιακά: στρείδια, χαβιάρι, αβοκάντο, τζίνσενγκ. Πάτα pause. «Κάποιες τροφές έχουν συνδεθεί με πρόκληση σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς να έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο». Αυτό υποστηρίζει ο Barry Swanson, Ph.D., καθηγητής διατροφολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.

Πρώτο στάδιο
Ποτό: Ενα ποτήρι κόκκινο κρασί
Γιατί; Η φλούδα των σταφυλιών περιλαμβάνει το αντιοξειδωτικό ρεσβερατρόλη. Σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου Northwestern προκαλεί έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ολη αυτή η υγρασία στο κρεβάτι σας δεν θα οφείλεται μόνο στη δεξιοτεχνία σου αλλά και στο ποτό που άνοιξε το γεύμα σας.

Ορεκτικό: Γαρίδες Κοκτέιλ
Γιατί; Ο ψευδάργυρός τους κάνει το σπέρμα πυκνότερο κι ευθύνεται για εκρηκτικούς οργασμούς, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Fertility and Sterility. Θα νιώσετε ευφορία χάρη σε ένα αμινοξύ της γαρίδας, που παράγει σεροτονίνη και μειώνει το άγχος.

Δεύτερο στάδιο
Κυρίως πιάτο: Φιλέτο μινιόν με πιπέρι (170 γραμμ.)
Γιατί; Ενα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες δίνει ενέργεια. Αμεσα παράγονται από τον οργανισμό ορμόνες (ντοπαμίνη και νορεπινεφρίνη) που προκαλούν ζωντάνια και διέγερση. Οπωσδήποτε θα θέλετε να εκτονωθείτε μετά.

Συνοδευτικό: Ψητές γλυκοπατάτες
Γιατί; Θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις αν έχεις άγχος για τις αποδόσεις σου αργότερα. Ο λόγος είναι η μεγάλη περιεκτικότητά τους σε κάλιο. Πρόσεξε μόνο μη ρίξεις πολύ αλάτι. Η Swanson λέει ότι το νάτριο αποτελεί παράγοντα εξουδετέρωσης του καλίου.

Συνοδευτικό: Σαλάτα σπανάκι
Γιατί; Το σπανάκι διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στο μαγνήσιο που περιέχει. Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν ότι συμβάλλει στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, πράγμα που θα κάνει τη στύση σου πιο σκληρή.

Τρίτο στάδιο
Γλυκό: Φρέσκα βατόμουρα με dressing μαύρης σοκολάτας
Γιατί; Αν βαρύνεις από το φαγητό και νιώσεις νύστα, η καφεΐνη της σοκολάτας θα σε τονώσει. Μην παραξενευτείς αν τη δεις πιο ευδιάθετη από κάθε άλλη φορά. Βρετανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η σοκολάτα απελευθερώνει στον γυναικείο οργανισμό τέσσερις φορές περισσότερες ενδορφίνες απo ό,τι το σεξ.

Ματ με τρεις κινήσεις
Μάθε τα μυστικά της αποπλάνησης

1. Βάλ' τη στη θέση της
Καθίστε έτσι ώστε η πλάτη της να κοιτάζει στον τοίχο. Σύμφωνα με τον Joy Davidson, Ph.D., συγγραφέα του Fearless Sex, θα νιώθει πως δεν υπάρχει στο χώρο τίποτε άλλο που να σου αποσπά την προσοχή.

2. Ζέστανέ την πρώτα
Δεν θα το βρει σέξι να παραγγείλεις προτού έρθει εκείνη. Δώσ' της ραντεβού στην είσοδο. Για αρχή καθίστε στο μπαρ και χαλαρώστε με κρασί. Θα εξοικειωθεί με το χώρο και θα είναι πιο άνετη μετά.

3. Πέρνα κατευθείαν στο ψητό
Καλύτερα να μην έχεις κανονίσει εξαρχής να κάνετε κάτι πριν από το γεύμα ή αμέσως μετά από αυτό. «Η βιασύνη δεν είναι καθόλου σέξι» επισημαίνει η April Masini, συγγραφέας του Date Out Of Your League. Ασε το σινεμά για το επόμενο ραντεβού.

Πηγη : http://www.menshealth.gr
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr