Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Εγχειρίδιο χρήσης των αρσενικών (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Εγχειρίδιο χρήσης των αρσενικών
#1165
linaki_rodos (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 416
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ Γενέθλια: 1986-12-05
Εγχειρίδιο χρήσης των αρσενικών 15 Χρόνος(ες), 11 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Το ξέρουμε πια ότι οι άντρες όχι μόνο σκέφτονται αλλά και ενεργούν διαφορετικά από τις γυναίκες. Ένα από τα μυστικά μιας επιτυχημένης σχέσης είναι να μπορείτε να καταλάβετε πώς σκέφτεται ο σύντροφός σας, και έτσι να μην προβληματίζεστε επειδή δεν σκέφτεται όπως εσείς. Πολλές γυναίκες κατηγορούν τους συντρόφους τους ότι δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι είναι ψυχροί ακόμα και αδιάφοροι απέναντί τους. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια: οι άντρες έχουν βαθιά και συχνά ειλικρινή συναισθήματα, τα οποία όμως έχουν μάθει να χειρίζονται με διαφορετικό τρόπο. Άλλωστε ο αντρικός εγκέφαλος λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο από ό,τι ο γυναικείος. Ενώ οι γυναίκες επεξεργάζονται σχετικά γρήγορα τα συναισθηματικά δεδομένα, οι άντρες χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Όταν τελικά το κατορθώσουν δυσκολεύονται να εκφράσουν και ακόμα περισσότερο να συζητήσουν αυτό που αισθάνονται. Σκεφτείτε όμως πόσο ανιαρός θα ήταν ένας κόσμος όπου όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο! Το σημαντικό σε τελική ανάλυση είναι η αμοιβαία κατανόηση, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ισορροπημένα μια σχέση.



Ένας άντρας προτιμά να μην τον αγαπούν παρά να τον περιφρονήσουν ή να τον κάνουν να νιώσει άχρηστος. Οι άντρες έχουν ανάγκη να ξέρουν ότι μια γυναίκα τους σέβεται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Οι άντρες τρέφονται από τον θαυμασμό, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερη συναισθηματική στήριξη. Ενας άντρας πολύ συχνά θα αντιδράσει με οργή αν αισθανθεί ότι δεν τον σέβεστε. Μπορεί βέβαια να μην το πει τόσο ξεκάθαρα, αλλά θα ξεσπάσει αλλού επειδή ένιωσε ταπεινωμένος. Οι άντρες έχουν και αυτοί ανασφάλειες. Κυρίως σε ό,τι αφορά το σεξ, αλλά και την επαγγελματική τους θέση. Μπορεί να μην το ομολογούν, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ευάλωτοι.



Πώς μπορεί μια γυναίκα να μετατρέψει την ανασφάλεια ενός άντρα σε αυτοπεποίθηση; *Δείξτε του πόσο τον παραδέχεστε και κάντε του συχνά φιλοφρονήσεις. Αν δεν τις βρει από εσάς, θα τις αναζητήσει αλλού! Ένας άντρας που ικανοποιείται «εγωιστικά» από τη στάση της συντρόφου του, θα αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα καταφέρει περισσότερα πράγματα στη ζωή του.

*Οι άντρες είναι προγραμματισμένοι από τη φύση να είναι κατακτητές και κυνηγοί. Δεν έχει σημασία αν βγάζει περισσότερα ή λιγότερα χρήματα από τη σύντροφό του, ένας άντρας έχει πάντα ανάγκη να ζήσει αυτόν τον ρόλο. Στη σημερινή κοινωνία που αρκετές γυναίκες έχουν ίσο εισόδημα, συχνά και μεγαλύτερο, από τους άντρες, εκείνοι νιώθουν να απειλούνται. Φροντίστε να διαβεβαιώνετε συχνά τον σύντροφό σας ότι διατηρεί τα σκήπτρα σε αυτόν τον τομέα για να μην νιώσει αμήχανα.

*Οι άντρες επιθυμούν συχνότερα σεξ από ό,τι οι γυναίκες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίζει σημαντικό ρόλο γι αυτούς να νιώσουν επιθυμητοί. Για τον άντρα η ερωτική πράξη είναι ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος για να εκφράσει την αγάπη του για τη σύντροφό του, αλλά και για να εισπράξει τη δική της αποδοχή. Ένας άντρας που ξέρει ότι η σύντροφος του τον ποθεί ερωτικά θα νιώσει πολύ πιο ανεβασμένος σε όλους τους τομείς της ζωής.

*Οι άντρες έχουν μια ρομαντική πλευρά, αλλά μπορεί να μην ξέρουν καλά πώς να την εκφράσουν. Φοβούνται μήπως γελοιοποιηθούν ή αποτύχουν. Και σε αυτόν τον τομέα, οι άντρες σκέφτονται διαφορετικά. Μια πρόταση του συντρόφου σας να επισκεφτείτε μαζί ένα κατάστημα με είδη για το ψάρεμα, αν αυτό είναι το αγαπημένο του χόμπι, γι αυτόν είναι πολύ ρομαντικό, γιατί ουσιαστικά σας προτείνει να μοιραστείτε κάποιες δικές του στιγμές που θεωρεί πολύ σημαντικές. Τώρα αν εσείς διαφωνείτε... είναι άλλη υπόθεση. Δείξτε του ότι εκτιμάτε τη συμπεριφορά του και αντιπροτείνετε μια κοινή επίσκεψη σε ένα κατάστημα καλλυντικών!

*Στους άντρες αρέσουν οι περιποιημένες γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε όλες μοντέλα, αλλά μια καλοχτενισμένη, κομψή γυναίκα είναι ένα ατού για κάθε άντρα. Εκτός ότι θα τον ζηλέψουν οι φίλοι του, εκείνος θα νιώσει ότι το κάνετε για να προσελκύσετε τον ενδιαφέρον του, πράγμα που τον τονώνει ιδιαίτερα.

*Ένας άντρας θέλει να ξέρει πόσο αγαπάει τη σύντροφό του. Μπορεί να το εκφράζει με τον δικό του τρόπο, αλλά σίγουρα θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Αφήστε τους άντρες λοιπόν να παίξουν τον ρόλο τους στη σχέση, να φροντίζουν τα οικονομικά του σπιτιού, να περιποιούνται τον κήπο, να πηγαίνουν το αυτοκίνητο στο συνεργείο, να σας βοηθάνε να κουβαλήσετε τα ψώνια, και προπαντός δείξτε του πόσο εκτιμάτε αυτές τις πράξεις του..
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως σ' αγαπούν επειδή είσαι ο εαυτός σου, ή, σωστότερα ότι σ' αγαπούν παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr