Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Body piercing: Όταν η μόδα κρύβει κινδύνους (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Body piercing: Όταν η μόδα κρύβει κινδύνους
#1022
linaki_rodos (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 416
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ Γενέθλια: 1986-12-05
Body piercing: Όταν η μόδα κρύβει κινδύνους 16 Χρόνος(ες), 1 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Μόδα ή άποψη, τα τρυπήματα που γίνονται ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία του σώματος για να δεχθούν κοίλα ή αιχμηρά αντικείμενα από μέταλλο, εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους, σύμφωνα με τους ειδικούς - αλλά οι νέοι είναι εμφανές πως έχουν τη δική τους άποψη.

Πολλοί νέοι θεωρούν το body piercing μέρος της κουλτούρας τους και δηλώνουν έτοιμοι να υποστούν τον πόνο που συνοδεύει τη διαδικασία. Αρκετοί, ωστόσο, αγνοούν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πιθανό να ενθαρρύνει την εκδήλωση προβλημάτων, όπως οι υπετροφικές ουλές, τα χηλοειδή (είναι ένας είδος παραμορφωμένων ουλών) και οι μολύνσεις του δέρματος, κατά τον κ. Αλέξανδρο Μπαλαμώτη, καθηγητή Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν και με τη διάτρηση των ιστών της στοματικής κοιλότητας. Οι οδοντίατροι αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα όπως αιμορραγίες, πόνο, δυσκολίες στην αναπνοή, απώλεια γεύσης, ακόμα και. κατάποση του μεταλλικού αντικειμένου.

Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι περιορίζονται σημαντικά όταν το piercing γίνεται από ειδικούς, που τηρούν άσηπτη τεχνική.

Βελόνες μιας χρήσης, αποστειρωμένα εργαλεία και γάντια, αντισηψία του δέρματος, και τοπική αναισθησία με ειδική κρέμα, είναι οι κυριότεροι από αυτούς. Οι ειδικοί προτείνουν σχολαστικό πλύσιμο με φυσιολογικό ορό ,και αποφυγή αφαίρεσης του σκουλαρικιού, για τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Οι ευχάριστες συνήθειες πολλές φορές βλάπτουν την υγεία. Το ίδιο και αυτή του piercing. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αδικαιολόγητη αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων ηπατίτιδας Β, η οποία σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 30% του συνόλου των μολύνσεων δεν βρίσκει επαρκή εξήγηση απ' όσους είναι φορείς της νόσου.

ΠΗΓΗ:health.ana-mpa.gr
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως σ' αγαπούν επειδή είσαι ο εαυτός σου, ή, σωστότερα ότι σ' αγαπούν παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr