Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Στα ημιτελικά Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Θρασύβουλος (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Στα ημιτελικά Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Θρασύβουλος
#1032
linaki_rodos (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 416
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ Γενέθλια: 1986-12-05
Στα ημιτελικά Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Θρασύβουλος 16 Χρόνος(ες), 1 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
λυμπιακός, Ατρόμητος και Θρασύβουλος είναι οι τρεις πρώτες ομάδες που πήραν το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά του κυπέλλου hellas online, αφήνοντας εκτός Ηρακλή, ΟΦΗ και Λάρισα αντιστοίχως. Ο Αρης υποδέχεται την Ξάνθη στο τελευταίο ζευγάρι.

Λάρισα-Θρασύβουλος Φυλής 1-3 (0-1 ο πρώτος αγώνας)
(70’ Μετίν - 50’, 74’, 89’ πέν. Μπαριέντος)

Η μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε και ο Θρασύβουλος άφησε εκτός θεσμού την περσινή τροπαιούχο Λάρισα. Η ομάδα της Φυλής είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 και στον επαναληπτικό του "Αλκαζάρ" κατάφερε να φτάσει και πάλι στη νίκη, επικρατώντας αυτή τη φορά με 3-1. Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Χουάν Μπαριέντος, ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του Σάκη Τσιώλη.

Το παιχνίδι άρχισε υποτονικά, με τους φιλοξενούμενους να κλείνονται καλά στην περιοχή τους και τους "βυσσινί" να μην βρίσκουν διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ. Με το πέρας των πρώτων είκοσι λεπτών, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ανέβασαν ρυθμούς και με ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο (18’-23’) απείλησαν τέσσερις φορές την εστία του συμπαίκτη τους μέχρι τον Ιανουάριο, Σπύρου Χριστόπουλου. Ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Κλέιτον Σίλβα και Παναγιώτη Μπαχράμη και το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ήρθε η "ψυχρολουσία" για τους γηπεδούχους, αφού σε μία αντεπίθεση από μπαλιά του Μάρκου Δήμου στο 50’ και κεφαλιά του Ηλία Αναστασάκου, ο Μπαριέντος βρέθηκε προ του Στέφανου Κοτσόλη και άνοιξε το σκορ. Η Λάρισα πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 70’ με προσπάθεια του Τουμέρ Μετίν μέσα από την μικρή περιοχή. Παρ’ όλα αυτά, ένα εξαιρετικό φάουλ του Μπαριέντος από μακριά και αρκετά δεξιά τέσσερα λεπτά αργότερα αιφνιδίασε τον Κοτσόλη, έκανε το 2-1 και ουσιαστικά "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση. Ο ήρωας του Θρασύβουλου ολοκλήρωσε τον θρίαμβο ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι συνθέσεις

Λάρισα : Κοτσώλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Μπαχράμης (46’ Βενετίδης), Κατσιαρός, Φωτάκης (56’ Κόζλεϊ), Μετίν, Σαρμιέντο, Ιγκλέσιας (52’ Πάρα), Κλέϊτον, Ζουράφσκι

Θρασύβουλος Φυλής: Χριστόπουλος, Μίχος, Δήμος, Ρόκας, Λιαπάκης, Τσαγκαράκης (80’ Πουλάκος), Μπαριέντος, Κατσίκης (76’ Σαλί), Σωτήρχος, Αναστασάκος, Μανίκας (54’ Αλβες)

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-1 (1-3 ο πρώτος αγώνας)
(67’ Σίμιτς, 72’ αυτ. Μιχαηλίδης - 95’ Λουτσιάνο)

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και παρότι κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του μέχρι το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του επαναληπτικού με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο, δεν τα κατάφερε. Το γκολ του Αλεκσάντρ Σίμιτς και το αυτογκόλ του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη δεν έφταναν, αφού ο Λουτσιάνο με εκτέλεση φάουλ στο 95’ διαμόρφωσε το 2-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη 3-1 της ομάδας του Περιστερίου στον πρώτο αγώνα, ο Ατρόμητος πέρασε στα ημιτελικά.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και οι παίκτες δεν κατάφεραν να βρουν την αυτοσυγκέντρωση που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη και λίγες φάσεις. Ο Ατρόμητος έφτανε μέχρι την περιοχή των γηπεδούχων κυρίως από τα δεξιά με τον Λουτσιάνο, ωστόσο ελάχιστες ήταν οι φορές που οι δύο τερματοφύλακες ανησύχησαν πραγματικά, γεγονός που ευνοούσε την ομάδα του Γκιγέρμο Ογιος.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ που βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο πίεσε αρκετά τους φιλοξενουμένους και μετά το πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να τους κλείσει στα καρέ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο τρεις αξιόλογες ευκαιρίες και στο 67ο λεπτό το πρώτο γκολ του αγώνα από τον Αλεκσάντρ Σίμιτς που είχε περάσει στο ημίχρονο σαν αλλαγή. Πέντε λεπτά αργότερα, σε μία φάση διαρκείας που περιλάμβανε τρεις χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, η μπάλα έφτασε στον Γιάννη Ταραλίδη που από απόσταση περίπου 35 μέτρων δοκίμασε το πόδι του και η τύχη τον δικαίωσε. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Στους έντονους πανηγυρισμούς ο μέσος των Κρητικών έγινε ένα… κουβάρι με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί.

Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος προσπάθησε να σημειώσει ένα γκολ που θα τον έφερνε στην επόμενη φάση, αλλά εμφανίστηκε άστοχος στην τελική προσπάθεια. Ο Βασίλης Τσίγκας σκόραρε λίγο πριν το τέλος, αλλά χρησιμοποιώντας το χέρι του και ως εκ τούτου αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα. Η τελευταία ευκαιρία ήταν ένα φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή στο 95’. Ο Λουτσιάνο εκτέλεσε πάνω στο τείχος, ωστόσο ο Σίνισα Γκάγκουλα είχε πλησιάσει στη μπάλα πριν το σφύριγμα του διαιτητή Κάκου, που έδωσε επανάληψη. Στην νέα εκτέλεση, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός νίκησε τον Αλέξανδρο Τζόρβα κι έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Τζόρβας, Γκάγκουλα, Πίτσος, Σταυρακάκης, Πόποβιτς (46’ Ντρούλιτς), Ταραλίδης (75’ Ρουμπάκης), Σφακιανάκης, Γκάντσεφ (46’ Σίμιτς), Πετρόπουλος, Νουαφόρ

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Κατεμής, Ανατολάκης, Ολιβέιρα, Σκοπελίτης, Ιωάννου (76’ Λε), Ρόβας (76’ Τσίγκας), Λουσιάνο, Κορακάκης, Περόνε

Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-2
(42' Aαρόν, 88' Ριμπέιρο-10' αυτ. Μπαντής, 23 Μήτρογλου)

Με το 2-0 του πρώτου αγώνα να του δίνει μεγάλο προβάδισμα, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει την πρόκριση στο Καυτατζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή την Τετάρτη το βράδυ (2-2). Ειδικά μετά το γρήγορο πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων το ενδιαφέρον περιορίστηκε στο τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 10’ με ένα περίεργο γκολ (φάουλ του Νούνιεζ, η μπάλα χτυπάει στην πλάτη του Μπαντή και καταλήγει στα δίχτυα) με συνέπεια να παίξει πολύ πιο άνετα στη συνέχεια. Ο Μήτρογλου έγραψε το 2-0 στο 23’ και υπόθεση πρόκριση κρίθηκε πολύ νωρίς.

Προς τιμήν του, ο Ηρακλής δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για την ιστορία και το όνομά του. Μείωσε με τον Ααρόν στο 42’ και δύο λεπτά πριν από το τέλος έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Ριμπέιρο (φέρει ευθύνη ο Σηφάκης).

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή των Ντομί και Ραούλ Μπράβο στην ενεργό δράση μετά από μακρά απουσία λόγω τραυματισμών.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής: Μπαντής, Μαλαγκουένιο, Ραγκουέλ (78' Δράμπης), Κατσαμπής, Γιαννούλης (62' Εντίνιο), Μαυρογενίδης, Πουρσανίδης, Παπαστεριανός (71' Ριμπέιρο), Φονσέκα, Γκαρσία, Ααρόν

Ολυμπιακός: Σηφάκης, Σέζαρ, Ζεφλάκοφ, Πάντος, Ντομί (77' Ραούλ Μπράβο), Λεντέσμα, Πατσατζόγλου, Μενδρινός, Νούνιες, Κωνσταντίνου (81' Μπελούτσι), Μήτρογλου (62' Γκαλέτι)
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως σ' αγαπούν επειδή είσαι ο εαυτός σου, ή, σωστότερα ότι σ' αγαπούν παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr