Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Babel
#1030
linaki_rodos (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 416
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ Γενέθλια: 1986-12-05
Babel 16 Χρόνος(ες) πρίν Κarma: 8  
Υπόθεση:
Τέσσερις ιστορίες ξετυλίγονται μέσα από ένα κουβάρι καταστάσεων με όχι κατ' ανάγκη ευδιάκριτα σημεία επαφής μεταξύ τους. Μία κωφάλαλη Γιαπωνέζα που δε διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της, αρχίζει να εκβιάζει την πρώτη της ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία. Δύο Μαροκινοί ανήλικοι πιάνουν για πρώτη φορά όπλο στα χέρια τους για κυνηγετικούς σκοπούς προς τέρψιν του πατέρα τους. Το όπλο όμως αυτό θα τα οδηγήσει σε ένα μοιραίο συμβάν. Ένας Αμερικανός τουρίστας (Brad Pitt) αγνοώντας τις ενστάσεις της συζύγου του (Cate Blanchett) για την παρουσία τους στο Μαρόκο, θα έχουν ένα ατύχημα που θα θέσει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή της γυναίκας. Στο μεταξύ, η Μεξικανή κουβερνάντα των παιδιών του ζεύγους που διαμένει παράνομα στις Η.Π.Α. προκειμένου να παρασταθεί στο γάμο του γιου της στο Μεξικό θα πάρει μαζί της τα παιδιά κρυφά από τους γονείς τους.

Ένα ακόμα κινηματογραφικό παζλ - σημεία των καιρών για να 'μαστε ελέω τίτλου περισσότερο... βιβλικοί - έρχεται αυτή τη φορά να συγκεράσει εθνικότητες, κουλτούρες και προσωπικό Γολγοθά καθενός ήρωα υπό το πρίσμα των πανανθρώπινων αρχών και αξιών. Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης εβρισκόμενος στην ακμή του μετά και τα «21 Gramms», Alejandro Gonzalez Inarritu, ο σεναριογράφος του εκπληκτικού «Three Burials Of Melkiades Estrada» Guillermo Arriaga και ο βραβευμένος με Όσκαρ για το «Brokeback Mountain» Aργεντίνος συνθέτης Gustavo Santaolalla συναπαρτίζουν ένα ονειρώδες team. Τα ηχηρά ονόματα που πρωταγωνιστούν όπως ο Brad Pitt, η Cate Blanchett και ο Gael Garcia Bernal εννοείται πως αυξάνουν τις προσδοκίες ακόμα περισσότερο και σε ότι αφορά την εμπορική επιτυχία του «Babel». Το πρόβλημα είναι όμως πως το τελικό αποτέλεσμα είναι μία πραγματική Βαβέλ.



Κριτική από εδώ: http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=4051

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως σ' αγαπούν επειδή είσαι ο εαυτός σου, ή, σωστότερα ότι σ' αγαπούν παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr