Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου
#1257
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 15 Χρόνος(ες), 10 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου (μουσική, τραγούδι, χορός) ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 στη Ρόδο, με στόχο την αναβάθμιση της πολιτιστικής ταυτότητας του πανέμορφου αυτού τόπου, την προώθηση του Πολιτιστικού Τουρισμού και την ανάδειξη των ιστορικών μνημείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2007, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Ροδίων και υποστηρίχθηκε από τον ΟΠΑΠ, τον ΕΟΤ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Iστορικό Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου όπως: η συναυλία της Καμεράτα, Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τον θρυλικό έλληνα πιανίστα Δημήτρη Σγούρο και τον διακεκριμένο σολίστα βιολιού Χρίστο Γαλιλαία, η συναυλία αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας (2007 έτος Μ. Κάλλας) με καταξιωμένους σολίστες της Λυρικής Σκηνής κ.α.

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 20 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου 2008 σε ε΄να εντυπωσιακό ιστορικό μνημείο, τις «Πηγές Καλλιθέας»

Η επίσημη έναρξη θα πραγματοποιηθεί στις 20/6 με ένα αφιέρωμα στην Αργεντινή και στον Astor Piazzola με το μουσικό σύνολο 4 for tango από την Ιταλία και χορευτές (πρωταθλητές κόσμου) σε επιλλεγμένες χορογραφίες.

Ακολουθεί: στις 28/6 ένα αφιέρωμα στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο, με το μουσικό σύνολο Plaza Ensemble, σε υπέροχες μελωδίες από γνωστές ταινίες και τραγούδια ερμηνευμένα από την Γιούλα Μιχαήλ, στις 4/7 ένα αφιέρωμα στους Ελληνες συνθέτες, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Μαραμή στο πιάνο, σε μια επιλογή από προσωπικές του συνθέσεις αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, ερμηνευμένα από τον Κωνσταντίνο Κληρονόμο και την Βικτωρία Ταγκούλη. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται στις 11/7 με ένα αφιέρωμα στα χάλκινα πνευστά από το κουϊντέτο Aeolos Brass σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα με γνωστές επιτυχίες ξένων και Ελλήνων συνθετών.

Εισιτήρια: 20 ευρώ, 10ευρώ -Πηγές Καλλιθέας ΑΕ : Τηλ: 22410 65691
Δισκοπωλεία: Top Ten & Musicland – Τηλ: 22410 21283, 22410 36037
Επικοινωνία: Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου-Τηλ:6947779667,6945123349
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr