Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Κέρδισέ την εύκολα (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Κέρδισέ την εύκολα
#1350
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Κέρδισέ την εύκολα 15 Χρόνος(ες), 6 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Βγες από την ανωνυμία. Μάθε πώς να εντυπωσιάσεις πέντε γυναίκες που πάντα ήθελες να γνωρίσεις.

Η βασίλισσα του γυμναστηρίου
Είναι η θεά με το εφαρμοστό κολλάν, που όμως γίνεται καπνός μόλις τελειώσει το πρόγραμμά της.
Δράσε σωστά: Ξεκίνα μεθοδικά. Στην αρχή, για να της μιλήσεις, χρησιμοποίησε ως πάτημα κάτι που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή - π.χ. σχολίασε τον τύπο με το γελοίο σορτς, το τραγούδι που παίζει, τη μονοτονία του προγράμματος, λέει η Teresa Strasser, ειδική σε θέματα σχέσεων. Επόμενο βήμα: ζήτα τη γνώμη της για κάποιο από τα προγράμματα του γυμναστηρίου, για ένα εστιατόριο ή μια ταινία. Θα το εκτιμήσει και παράλληλα δεν θα νιώσει ότι απειλείται. Επειτα ρώτα τη για πράγματα που εσένα ίσως σου φαίνονται αδιάφορα, αλλά δεν συνηθίζει να ρωτά ο μέσος άντρας. «Μη με παίρνεις από τα μούτρα από την αρχή» λέει η Ελλη, 32 χρόνων, προγραμματίστρια, που γνώρισε τον αγαπημένο της στα μαθήματα γιόγκας. «Μου άρεσε η προσέγγισή του, γιατί με έκανε να νιώσω ότι ήθελε πραγματικά να με γνωρίσει».
Απόφυγε: Να διορθώσεις τη θέση της πάνω στο μηχάνημα γυμναστικής ως αφορμή για να της πιάσεις την κουβέντα. Οι ανασφάλειες χτυπάνε κόκκινο στο γυμναστήριο. Είναι σαν να της περνάς το μήνυμα: «Είσαι άσχετη» λέει η Strasser. Επίσης, μείνε μακριά όταν χύνει ποτάμια ιδρώτα. Εκείνη τη στιγμή μοχθεί πραγματικά και κάθε εισβολή στο πεδίο μάχης είναι ανεπιθύμητη.
Χρήσιμο και για... συνεπιβάτες στα μέσα μεταφοράς, συμμαθητές σε τάξεις ενηλίκων, μέλη συλλόγων.


Η μοιραία συνάδελφος
Τη βλέπεις κάθε μέρα, πράγμα που βέβαια θα εξακολουθήσει να συμβαίνει ακόμα κι αν τα κάνεις θάλασσα.
Δράσε σωστά: Δείξε συναδελφική αλληλεγγύη. Απόδωσέ της τα εύσημα για την επιτυχία του κοινού σας project. Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση, λέει η Lisa Daily, σύμβουλος σχέσεων και συγγραφέας του Stop Getting Dumped! Κανονίζετε με τους συναδέλφους να βγείτε για ποτό; Κάλεσε κι εκείνη. Το γεγονός ότι δουλεύετε μαζί δεν θα την αποτρέψει.
Απόφυγε: Να βάλεις κάποιο συνάδελφο σε ρόλο προξενήτρας. Το τελευταίο που θέλει είναι να γίνει αντικείμενο κουτσομπολιού στο γραφείο. Πρέπει να της δείξεις ότι την παίρνεις στα σοβαρά. Για περισσότερη ιδιωτικότητα κατέφυγε στο e-mail, πάντα με προσοχή αν είναι εταιρικό. Αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά σου, υποχώρησε διακριτικά. Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να το προσπαθήσεις μέχρι τελικής πτώσεως.
Χρήσιμο και για... γιατρούς, πελάτισσες.


Η σέξι σερβιτόρα
Είναι φιλική και περιποιητική μαζί σου, αλλά μήπως απλώς το κάνει για το φιλοδώρημα;
Δράσε σωστά: Προσπάθησε να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους υπόλοιπους πελάτες. Αρχισε να πηγαίνεις στο συγκεκριμένο εστιατόριο συχνά, προτίμησε το πόστο στο οποίο εκείνη σερβίρει συνήθως και βγάλε τον καλύτερο εαυτό σου. Στη δουλειά της σίγουρα καθημερινά αντιμετωπίζει πολλή αγένεια, οπότε «οι καλοί τρόποι μπορεί να δράσουν σαν αφροδισιακό» λέει η Strasser.
Απόφυγε: Να αφήνεις υπερβολικό πουρμπουάρ. Θα φανεί σαν να προσπαθείς να την εξαγοράσεις. Ασε ό,τι συνηθίζεται.
Χρήσιμο και για... αεροσυνοδούς, μπαργούμεν, κομμώτριες.


Η κοπέλα στο καφέ
Η προσοχή της είναι στραμμένη στη μηχανή του εσπρέσο και οι μόνες λέξεις που έχεις καταφέρει να της πεις είναι οι εξής τρεις: «Ενα φρέντο μέτριο»!
Δράσε σωστά: Δείξε ενδιαφέρον. Πέρνα κάποια στιγμή μετά την ώρα αιχμής, όταν θα είναι πιο χαλαρή, και ρώτα την αν ήταν πολύ δύσκολη μέρα. Ετσι δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη κι όχι απλώς για το αφρόγαλό της, λέει η Debbie Magids, Ph.D., συγγραφέας του All the Good Ones Aren't Taken. Χτίσε την επικοινωνία σας σιγά σιγά. Επειτα μπορείς να της πεις ότι αυτά τα πέντε λεπτά καθημερινής κουβεντούλας είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα μες στη μέρα σου κι ότι ανυπομονείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να τα πείτε.
Απόφυγε: Να την αποκαλέσεις με το μικρό όνομά της, που μόλις διάβασες στην καρτέλα στην μπλούζα της, αν η ίδια δεν έχει ήδη συστηθεί. Είναι αγενές και μονομερές, οπότε θα την κάνει να νιώσει άβολα, λέει η Strasser. Φυσικά, πρέπει να σεβαστείς και το γεγονός ότι βρίσκεται στο χώρο εργασίας της, οπότε δεν πρέπει να την ενοχλείς ενόσω έχει άλλους πελάτες να εξυπηρετήσει.
Χρήσιμο και για... υπαλλήλους βιβλιοπωλείων, ρεσεψιονίστ γιατρών, υπαλλήλους ξενοδοχείων.


Η γυναίκα με το λουρί
Φαίνεται φιλική, τουλάχιστον μέχρι ο σκύλος σου να καβαλήσει το πόδι της.
Δράσε σωστά: Οσο απεχθές κι αν σου φαίνεται το μαλλιαρό τετράποδό της με τα ροζ φιογκάκια, αν εκείνη μοιάζει να το λατρεύει, φρόντισε να συμμεριστείς τον ενθουσιασμό της και να δείξεις ενδιαφέρον. Ρώτα για τη ράτσα, τις ικανότητές του και πού το βγάζει συνήθως βόλτα. Αν η κουβέντα κυλήσει άνετα, μπορείς να προτείνεις να ξανασυναντηθείτε και να βγάλετε μαζί τα σκυλιά σας βόλτα.
Απόφυγε: Να αγνοήσεις ή να φερθείς άσχημα στον δικό σου σκύλο. Είναι σίγουρο ότι για εκείνη θα μετρήσει το πώς του φέρεσαι κι εννοείται μην αφήσεις το πίτμπουλ σου να ξεμαλλιάσει το κανίς της. Αν δεν μπορούν να συνυπάρξουν τα σκυλιά σας, το πιθανότερο είναι να σκεφτεί ότι δεν θα μπορείτε να συνυπάρξετε κι εσείς.
Χρήσιμο και για... νταντάδες, γειτόνισσες.


Πηγη : http://www.menshealth.gr
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr