Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Sex: Η σίγουρη τακτική σου (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Sex: Η σίγουρη τακτική σου
#729
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Sex: Η σίγουρη τακτική σου 16 Χρόνος(ες), 2 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Φτιάξε προσεκτικά το πλάνο σου για τις γυναίκες.

Κάνε πρωταθλητισμό
Οι αντοχές του μέσου άντρα ξεκινούν από πέντε και φτάνουν μέχρι τα δέκα λεπτά. Οπως καταλαβαίνεις, είσαι απολύτως φυσιολογικός. Λίγο, όμως, η διάρκεια του σεξ που θέτουν οι τσόντες, λίγο τα αστειάκια στην παρέα και πείστηκες ότι δεν είσαι sex machine. Ο σεξοθεραπευτής Brian Zamboni, Ph.D., σε συμβουλεύει να το ξεπεράσεις περνώντας κάποιες στιγμές στη διάρκεια του σεξ μακριά από τη ζεστασιά του κόλπου της. Βγες και αφοσιώσου στην ευχαρίστησή της. Επίστρεψε μετά πάλι στη φωλιά της. Οσο εξασκείσαι τόσο θα παρατείνεται ο πρώτος γύρος. Ο δεύτερος διαρκεί από μόνος του πιο πολύ. Το ίδιο αποτέλεσμα έχεις αν, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σου, πάρεις Viagra. Ερευνες έχουν δείξει ότι συμβάλλει στη μείωση του χρόνου, που μεσολαβεί ανάμεσα στους δύο γύρους. Ετσι αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και οι αντοχές σου. Τσέκαρε τι άλλο μπορείς να κάνεις.
Ladies First Οι γυναίκες προηγούνται στο σεξ. Ακου τον Ian Kerner, σεξοθεραπευτή και συγγραφέα του She comes first, και δώσε της προτεραιότητα. «Χέρια, στόμα, sex-toys, είναι όλα στη διάθεσή σου. Μετά παίρνεις κι εσύ σειρά». Εφόσον τελειώσει εκείνη πρώτη, δεν θα τη νοιάζει αν δεν δουλεύεις με Duracell.
Μπες σε slow motion Οταν παίρνει εκείνη τον έλεγχο, το πέος σου ερεθίζεται λιγότερο. Πες της να κινείται αργά. Ο σεξολόγος Robert W. Birch επισημαίνει ότι γρήγορες κι έντονες ωθήσεις εξαντλούν την αντοχή σου.
Βελτίωσε τους χρόνους Οταν αυνανίζεσαι, λέει ο Zamboni, προσπάθησε να μην τελειώνεις γρήγορα, γιατί το σώμα σου εκπαιδεύεται σε αυτούς τους ρυθμούς. Αν χρειάζεσαι δύο λεπτά, ξεκίνα προσπαθώντας να κρατηθείς πέντε. Ο Kerner σε συμβουλεύει να διαβάζεις τα σημάδια που στέλνει το σώμα σου πριν από την κορύφωση. Αν μάθεις να καταλαβαίνεις πότε είσαι κοντά στο τέλος, θα ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τραβηχτείς για λίγο και να πάρεις βαθιά ανάσα.

Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι
Ο Joy Davidson, σεξοθεραπευτής και συγγραφέας του Fearless Sex, πιστεύει ότι ο στόχος σου πρέπει να είναι η βελτίωση της ποιότητας του σεξ με την καλή σου. «Αν γίνει αυτό, μετά η συχνότητα φτιάχνει από μόνη της» λέει. Για να το πετύχεις αυτό, βάλε στο πρόγραμμα τη λέξη «γρήγορα», με την έννοια των ξαφνικών και μη προσχεδιασμένων πράξεων και όχι των σύντομων. Κάνε σεξ στα δοκιμαστήρια ενός καταστήματος ρούχων, στο γκαράζ του σπιτιού σου ή στο αεροπλάνο κάτω από μία κουβέρτα που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα. «Η όλη κατάσταση θα τη συνεπάρει και δεν θα χρειαστεί πολλή ώρα για τη διέγερσή της» λέει ο Joel Block, Ph.D., σεξοθεραπευτής και συγγραφέας του The Art of the Quickie. Μη χάνεις χρόνο. Οσο περισσότερα μέρη σκεφτείς τόσο περισσότερο σεξ θα κάνεις.

Αποκάλυψη τώρα
Πάρε βαθιά ανάσα και πες της τι νιώθεις για εκείνη. Είναι ο μοναδικός τρόπος να μάθεις τι σκέφτεται. Μίλα της από κοντά, μέσω τηλεφώνου ή με e-mail κάποια μέρα προς το τέλος της εβδομάδας. Το απόγευμα της Πέμπτης είναι πολύ καλή επιλογή για εξομολογήσεις. «Είναι αρκετά αργά για να σχεδιάζει το Σαββατοκύριακό της και δεν θα βιάζεται όπως τις Παρασκευές» λέει η Σοφία Μπραϊμάκου, το Κορίτσι της Διπλανής Πόρτας του ΜΗ. Γίνε σύντομος και περιεκτικός. «Πες της ότι θέλεις να διώξεις το βάρος που νιώθεις κι εξομολογήσου τον έρωτά σου κινηματογραφικά - είναι ο πιο εύκολος και ρομαντικός τρόπος. Μετά φύγε κι άσε τη να το σκεφτεί» συνεχίζει.
Αν σε απορρίψει...
...στάσου στο ύψος σου. Χαμογέλα και πες κάτι τέτοιο: «Χαίρομαι που είσαι ειλικρινής μαζί μου». Πάνω απ' όλα, φρόντισε να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ.
Αν είναι αναποφάσιστη...
...κράτα low profile και μην προσπαθείς να την κερδίσεις με δωράκια και λουλούδια. «Αν δεν σου λέει κάτι συγκεκριμένο, μόνο μία σπουδαία χειρονομία μπορεί να την κάνει να λιώσει» λέει η Μπραϊμάκου.
Αν είναι θετική...
...την επόμενη κιόλας ημέρα, στείλε της λουλούδια (κάτι μικρό και απλό). Μετά σχεδίασε το πρώτο ραντεβού σας.

Χημεία και τέρατα
Βρες της κίνητρο και είναι διατεθειμένη να φορέσει ουρά κι αυτιά λαγού για να ροκανίσει το καρότο σου. Ενθάρρυνέ τη να σου αποκαλύψει φαντασιώσεις, λέει η Gloria Brame, Ph.D., σεξοθεραπεύτρια και συγγραφέας του Come Hither: A Commonsense Guide to Common Sex. Αφιέρωσέ της ένα απόγευμα το μήνα. Θα είναι η μέρα για τα χατίρια της. Μπορεί να ζητήσει οτιδήποτε: από το να πάτε σε κυριλέ εστιατόριο μέχρι να γυρίσετε όλα τα Accessorize για να βρείτε το τσαντάκι που ταιριάζει με τις γόβες της. Θα χρειαστεί να ξεροσταλιάσεις έξω από δοκιμαστήρια και να κρατήσεις το βλέμμα σου συγκεντρωμένο σε εκείνη ενώ θα βρίσκεσαι στον παράδεισο με τις γυναίκες. Οσο πιο υπομονετικός φανείς τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή σου το βράδυ. Θα σου το ανταποδώσει επιστρατεύοντας όλη τη φαντασία της. Η Brame υποστηρίζει ότι οι γυναίκες προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία στο σεξ σ' εκείνον που δείχνει ότι είναι υπομονετικός και τις κάνει να φαντάζονται ερωτικές σκηνές.

Το κυνήγι του χαμένου οργασμού
Αν η κοπέλα σου δυσκολεύεται να τελειώσει, έλεγξε μήπως πιέζεται πολύ για να το πετύχει. Η Laura Berman, Ph.D., σεξοθεραπεύτρια και διευθύντρια του Berman Center στο Σικάγο, θεωρεί αυτήν την πίεση ως τον Νο 1 παράγοντα που εμποδίζει την κορύφωση στις γυναίκες. Χαρακτηριστικά λέει: «Πίεσε μια γυναίκα να τελειώσει και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να το πετύχει».Τι μπορείς να κάνεις εσύ γι' αυτό; Φίλα την. Σύμφωνα με έρευνα του Berman Center και της K-Y Brand, τα ζευγάρια που φιλιούνται συχνά σε στιγμές εκτός σεξ έχουν οκτώ φορές λιγότερες πιθανότητες από αυτά που δεν φιλιούνται να νιώθουν άγχος για την κορύφωση.

Τα φιλιά σου, όμως, δεν πρέπει να την κάνουν να αισθανθεί ότι από λεπτό σε λεπτό θα βρεθεί γυμνή να χαζεύει τα πλακάκια στο πάτωμα. Η Berman σου αποκαλύπτει ότι το μυστικό είναι η χαλάρωση πριν από το σεξ. «Κάνε της ένα ωραίο μασάζ, ερέθισε κάθε σημείο στο σώμα της και βγάλε από το μυαλό της ό,τι την απασχολεί». Μετά μπορείς να αφοσιωθείς στην κλειτορίδα της, που όσο κι αν την αποκαλείς «κουμπάκι», δεν είναι Nintendo να το πατάς με δύναμη για να περάσεις την πίστα. Η Berman λέει ότι, σε αντίθεση με τους άντρες, πολλές γυναίκες φτάνουν σε οργασμό με αργές ερεθιστικές κινήσεις.

Βάλ' τη στο πρόγραμμα
Η βάση μιας σχέσης είναι να της αφιερώνεις χρόνο. Προγραμμάτισε ένα ρομαντικό γεύμα όπως ακριβώς προγραμματίζεις ένα meeting στο γραφείο. Μαζί με την προαγωγή θα καταφέρεις να πάρεις και τα μυαλά της καλής σου. «Μπορεί να ακούγεται σαν βήμα προς την επαγγελματική καταξίωση, αλλά ο μόνος τρόπος να κρατήσεις ζωντανή τη δημιουργικότητά σου στη δουλειά είναι να γεμίζεις τις μπαταρίες σου στο σπίτι» λέει η Julie Morgenstern, σύμβουλος διαχείρισης χρόνου. Βάλ' τη σε προτεραιότητα και θα δεις τη σωματική υγεία σου να βελτιώνεται. Μελέτες δείχνουν ότι περνώντας χρόνο με ένα σύντροφο με κατανόηση, το άγχος της δουλειάς μειώνεται αισθητά και μαζί του πέφτει και η πίεση του αίματος.

Σχεδίασε κάτι ιδιαίτερο και απλό. Ακόμα κι αν ξοδέψεις παραπάνω, στο τέλος θα βγεις κερδισμένος. «Η ρουτίνα δεν περιορίζει, αλλά απελευθερώνει» σύμφωνα με τη Morgenstern. «Δεν θα νιώθεις πια ένοχος, που αργείς να γυρίσεις τα βράδια της Δευτέρας στο σπίτι, εξαιτίας του εβδομαδιαίου meeting στη δουλειά. Θα ξέρεις ότι έχεις προγραμματίσει άλλη μέρα να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί της» συνεχίζει.

Παίξε σε πολλά ταμπλό
Θέλεις να πηγαίνεις με πολλές χωρίς να σε παρομοιάσουν με τον καλό τον μύλο. Δύσκολο. Οι γυναίκες συνήθως συνδυάζουν το σεξ με τη μονογαμία. Ξεκαθάρισε εξαρχής τις προθέσεις σου. Η Dean Mignola, συγγραφέας του The Single Guy's Survival Guide, σε συμβουλεύει να παραμείνεις αυθεντικός. Μην της κρύψεις ότι παίζεις και με άλλες. Πες κάτι τέτοιο: «Θέλω να είμαι 100% σίγουρος για τη γυναίκα που θα επιλέξω για να περάσω τη ζωή μου». Πιθανό να μη θέλει να μπλέξει και να το βάλει στα πόδια. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να νιώσει σαν την Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είδε να της παίρνουν τον τίτλο μέσα από τα χέρια. Θα εκπλαγείς από το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να βγει νικήτρια στη σύγκριση με άλλες.
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr