Loading...

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Candy Candy [1976] | νεα links σε ποιότητα που πλησιάζουν DVDrip (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Candy Candy [1976] | νεα links σε ποιότητα που πλησιάζουν DVDrip
#1564
katpapad (Μέλος)
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 35
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη
Candy Candy [1976] | νεα links σε ποιότητα που πλησιάζουν DVDrip 13 Χρόνος(ες), 10 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 9  
[center]Candy Candy [1976] σε ποιότητα DVDrip [completed]



[/center]

Η σειρά έχει ως κεντρική ηρωίδα της την Κάντυ Γουάιτ Άρντλεϋ ή χαϊδευτικά Κάντυ, μιά όμορφη ξανθιά κοπέλα με φακίδες στη μύτη, που μεγάλωσε σ'ένα ορφανοτροφείο, το σπίτι Πόνυ, κοντά στο Σικάγο των Η.Π.Α. στις αρχές του 20ου αιώνα. Η κοπέλα αυτή ήταν αγοροκόριτσο που σκαρφάλωνε σε δέντρα και έκανε πολλές σκανδαλίες μα όλοι την αγαπούσαν για την καλή της την καρδιά. Βρέθηκε όταν ήταν μωρό σ'ένα καλαθάκι μαζί με τη φίλη της Άννυ στην είσοδο του ορφανοτροφείου από την κυρία Πόνυ και την αδελφή Μαρία μιά κρύα νύχτα του χειμώνα. Στα 6 της αναγκάζεται να αποχωριστεί την Άννυ η οποία υιοθετείται απ'τους Μπράιτον μια πλούσια οικογένεια. Οι δυό τους αρχίζουν να επικοινωνούν μέσω αλληλογραφίας μέχρι τη στιγμή που η μητέρα της Άννυ της το απάγορεύει για να μη μαθευτεί ότι είναι υιοθετημένη. Η Κάντυ μετά απ' αυτήν την είδηση τρέχει κλαίγοντας στο λόφο που βρίσκεται πίσω απ' το σπίτι Πόνυ όπου συναντά ένα αγόρι με σκωτσέζικη ενδυμασία. Το αγόρι της λέει ότι είναι πιό όμορφη όταν γελά και ξαφνικά εξαφανίζεται. Η μόνη απόδειξη ότι δεν ήταν όνειρο είναι ένα μενταγιόν που αφήνει στην Κάντυ. Η Κάντυ θα τον αποκαλεί πρίγκηπα του λόφου και θα τον σκέφτεται για όλη της τη ζωή.

Στα 12 της προσλαμβάνεται για να κάνει παρέα σε μιά πλούσια κοπέλα την Ελίζα Ράγκαν η οποία με τη βοήθεια του αδελφού της Νηλ θα της κάνει τη ζωή κόλαση σκαρώνοντας παγίδες συνεχώς εις βάρος της Κάντυ. Οι πλεκτάνες των δύο αδελφών θα έχουν το αποτέλεσμα η Κάντυ από παρέα της Ελίζα να γίνει υπηρέτρια και να μεταφερθεί απ'το σπίτι των Ράγκαν στο στάβλο. Η Κάντυ συντομα θα γνωρίσει τα ξαδέλφια του Νηλ και της Ελίζα, Άντονυ Μπράουν, Αλιστήαρ (Στήαρ) και Άρτσιμπαλντ (Άρτσι) Κόρνγουελ γόνους της πλούσιας οικογένειας των Άρντλεϋ με τους οποίους θα γίνει φίλη. Τα τρία αγόρια, εκ των οποίων ο Άρτσι και ο Στήαρ είναι αδέλφια, θα ερωτευτούν την Κάντυ. Η Κάντυ θα ερωτευτεί τον Άντονυ, ίσως λόγω της ομοιότητάς του με τον πρίγκηπα του λόφου. Θα γίνει επίσης φίλη με τον Άλμπερτ έναν παράξενο τύπο με γένια που ζει στο δάσος. Μετά από πολλές περιπέτειες θα υιοθετηθεί απ'τον μυστηριώδη αρχηγό της οικογένειας των Άρντλεϋ το μεγάλο θείο Γουίλλιαμ, παρά τις αντιρήσεις της θείας Ελρόυ. Η σχέση της με τον Άντονυ θα διακοπεί απότομα μετά από ένα βίαιο ατύχημα με το άλογο που θα κοστίσει τη ζωή του Άντονυ. Η θεία Ελρόυ, που ποτέ δε συμπάθησε πραγματικά την Κάντυ, την κατηγορεί ως υπεύθυνη του ατυχήματος.

Η Κάντυ μετα το θάνατο του Άντονυ αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι των Άρντλεϋ και επιστρέφει στο αγαπημένο της σπίτι Πόνυ με σκοπό να τον ξεχάσει. Όμως τα σχέδια του μεγάλου θείου Γουίλλιαμ, που είναι κηδεμόνας της κι η Κάντυ δεν έχει συναντήσει ποτέ, είναι διαφορετικά γι'αυτήν. Τη στέλνει στο κολλέγιο του αγίου Παύλου στην Αγγλία με σκοπό να γίνει μια σωστή δεσποινίδα. Στο κολλέγιο αυτο που διοικείται από καλόγριες με αυστηρούς κανονισμούς, βρίσκονται ήδη η Έλιζα, ο Νηλ, ο Άρτσι και ο Στήαρ. Στο πλοίο με το οποίο ταξιδεύει άπ'την Αμερική στην Αγγλία η Κάντυ γνωρίζει ένα παράξενο αγόρι που στο μέλλον θα της σημαδέψει τη ζώη. Το αγόρι αυτό είναι ο Τέρριους (Τέρρυ) Γκράντσεστερ γιός ενός άγγλου δούκα. Η Κάντυ αρχικά βλέποντας τον από πίσω στη γέφυρα του πλοίου τον περνά για τον Άντονυ, πλησιάζοντας όμως καταλάβαινει ότι δεν είναι αυτος. Ο Τέρρυ είναι κλαμμένος και δεν έχει αντιληφθεί την Κάντυ, μολίς αισθάνεται το κορίτσι που βρίσκεται από πίσω του αλλάζει ύφος και προσβάλλει την Κάντυ που προσπάθησε να του μιλήσει, θίγοντας τις φακίδες του προσώπου της, κάτι που την εξοργίζει αφάνταστα.

Η Κάντυ φθάνοντας στο κολλέγιο του αγίου Παύλου στο Λονδίνο συνειδητοποιεί την αυστηρότητα του σχολείου, που της μοιάζει με κελί, μια και δεν της επιτρέπεται να συναντά τον Άρτσι και τον Στήαρ, βιώνει τα πικρόχολα σχόλια και τις παγίδες της Ελίζα και του Νηλ και ξανασυναντά τον Τέρρυ, που είναι μαθητης στο ίδιο σχολείο. Στο κολλέγιο η Ελίζα θα πεί σε όλους ότι η Κάντυ είναι υιοθετημένη και τα περισσότερα κορίτσια θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Κάντυ. Παρόλα αυτά η Κάντυ θα βρει μια πολύ καλή φίλη στο πρόσωπο της Πατρίτσια (Πάττυ) Ο Μπράιαν. Η Άννυ θα'ρθει επίσης να σπουδάσει στο κολλέγιο αλλά αρχικά θα αποφεύγει την Κάντυ, μέχρι τη στιγμή που θα μαθευτεί το γεγονός ότι είναι υιοθετημένη. Οι δυό τους θα ξαναγίνουν φίλες κι όλα θα'ναι όπως παλιά. Η Κάντυ θα ερωτευτεί τον Τέρρυ κι αυτος την Κάντυ. Και οι δυό θα πρέπει να παλέψουν ενάντια στην Ελίζα που θα ερωτεύτει και αυτή τον Τέρρυ και θα κάνει ό,τι περνάει απ'το χέρι της για να τους χωρίσει. Η μοίρα θα παίξει άσχημα παιχνίδια εις βάρος τους...


Ελληνική Μεταγλώττιση (ΕΡΤ):
· Κάντυ Γουάιτ Άρντλεϋ - Ματίνα Καρρά
· Τέρρυ Γκράχαμ Γκράντσεστερ - Αργύρης Παυλίδης
· Γουίλλιαμ Άλμπερτ Άρντλεϋ - Γιάννης Παπαϊωάννου
· Άννυ Μπράιτον - Λέτα Μουσούτη
· Ελίζα Ράγκαν - Δήμητρα Δημητριάδου
· Νηλ Ράγκαν - Φανή Πολέμη
· Αφηγητής - Γιώργος Μάζης
Η Candy Candy ήταν μια σειρά Μάνγκα και κινουμένων σχεδίων 115 επεισοδίων ιαπωνικής παραγωγής. Η σειρά της οποίας την υπόθεση έγραψε η Κυόκο Μιζούκι και τα σχέδια της Γιούμικο Ιγκαράσι ήταν το πιο επιτυχημένο παιδικό πρόγραμμα της δεκαετίας στην Ελλάδα με παγκόσμια επιτυχία.
Προβλήθηκε πρώτη φορά από την ΕΡΤ από το 1984 έως το 1987 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία από το σύνολο του παιδικού (και όχι μόνο) κόσμου της χώρας! Η διάρκεια των επεισοδίων ήταν 25 λεπτά και προβαλλόταν ένα την εβδομάδα. Η ΕΡΤ 3 ανέλαβε μετά την προβολή και το 1989 η ΕΡΤ 1 ξαναπρόβαλε και τα 115 επεισόδια της σειράς σε καθημερινή βάση γνωρίζοντας παρόμοια απήχηση απο τους τηλεθεατές.


Νέα Επεισοδια σε ποιότητα που πλησιάζουν DVDrip


Επεισοδια 1-10

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 11-20

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 21-30

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!


Επεισοδια 31-40

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 41-50

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 51-60

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!


Επεισοδια 61-70

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 71-80

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 81-90

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 91-100

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 101-110

Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!



Επεισοδια 111-115


Παρακαλώ συνδεθείτε για να δείτε το περιεχόμενο!
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr