Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
Ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών προωθεί το υπουργείο Οικονομικών
28.09.10
Στην αξιοποίηση της υποδομής του συστήματος πληρωμής υποχρεώσεων της Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) ΑΕ στοχεύει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εξοπλίσει όλους τους φορολογούμενους με ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών. Το σύστημα της ΔΙΑΣ ΑΕ (DIASPOS) προσφέρει ήδη τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω μηχανημάτων EFT/POS, ιδιοκτησίας της ΔΙΑΣ Α.Ε, που είναι εγκατεστημένα στις κατά τόπους Εφορίες.
Διαβάστε περισσότερα...
Xάκερ απειλούν πυρηνικό εργοστάσιο στο Ιράν;
27.09.10

Ένας ιός υπολογιστών, που ειδικοί λένε πως μπορεί να έχει δημιουργηθεί από ένα κράτος, δεν επηρέασε το πυρηνικό εργοστάσιο ή τα κυβερνητικά συστήματα του Ιράν, αλλά έπληξε πράγματι υπολογιστές του προσωπικού του εργοστασίου και παρόχους Ίντερνετ, δήλωσαν την Δευτέρα (27/09), αξιωματούχοι.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της εταιρίας τεχνολογίας των ΗΠΑ Symantec δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερ την Παρασκευή (24/09) πως το 60% των υπολογιστών σε ολόκληρο τον κόσμο που μολύνθηκαν από τον ιό λογισμικού Stuxnet βρίσκονταν στο Ιράν, προκαλώντας συλλογισμούς σύμφωνα με τους οποίους το πυρηνικό εργοστάσιο ενδέχεται να ήταν ο στόχος σε μία προσπάθεια δολιοφθοράς ή κατασκοπείας.

Διαβάστε περισσότερα...
Ενεργειακό πάρκο από ....περιττώματα σκύλων
23.09.10

Μια έξυπνη ιδεά για όλους τους χώρους !!! Ειδικά για την Ελλάδα που υπάρχουν παντού...σκ#$%^&*..

Η ιδέα ? Διάσπαση των περιττωμάτων του σκύλου και ενέργεια από το μεθάνιο τους!!!

Το "Park Spark" παράγει μεθάνιο απο τα περιττώματα του σκυλιού και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μια λάμπας αερίου. Το πρώτο πάρκο σκυλιών που την τοποθέτησε είναι Cambridge της Μασαχουσέτης !!


Γυρνώντας ένα τροχό ( μανιβέλα ) ο ιδιοκτήτης του σκύλου μπορεί να δώσει λίγη ενέργεια στην αιώνια λάμπα !!

Τα βακτήρια όπως αναφέρουν ο κατασκευαστείς περιορίζονται σε μια υπόγεια δεξαμενή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Διαβάστε περισσότερα...
Τα παιδιά που έχουν σκύλο ασκούνται περισσότερο
22.09.10

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και απ' ό,τι φαίνεται το καλύτερο έναυσμα για να ξεκινήσει ένα παιδί σωματική άσκηση.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Public Health, τα παιδιά των οποίων οικογενειών που έχουν σκύλο περνούν 325 λεπτά με φυσική άσκηση την ημέρα, 11 λεπτά περισσότερα από αυτά που δεν έχουν.

Παράλληλα, εμφανίζουν λιγότερη επιθυμία για καθιστική ζωή, ενώ περπατούν κατά 360 βήματα περισσότερο από τα υπόλοιπα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα...
Πώς θα γίνεις κορίτσι για σχέση (Νο1)
22.09.10

Είσαι καλή, είσαι χρυσή, διαθέτεις κορμί θανατηφόρο κι όμως οι άντρες σε κόβουν μετά το πρώτο- άντε δεύτερο ραντεβού. Γιατί δεν συγκαταλέγεσαι στα κορίτσια για σχέση ή κορίτσια για σπίτι και τι πρέπει ν' αλλάξεις για να δεσμευτείς κι εσύ πια.

1) Είπαμε να φλερτάρεις αλλά εσύ το παράκανες!

Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που ξέρουν πως να φλερτάρουν. Το καλό και διασκεδαστικό φλερτ, είναι σημάδια πως η γυναίκα έχει χιούμορ και δεν είναι ντροπαλή. Μέσω του φλερτ η γνωριμία και η πρώτη επικοινωνία γίνεται ευκολότερη και ο έρωτας ανθίζει γρηγορότερα.

 

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 106 - 120 από 745

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr