Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
Κάντε like με τη ζώνη σας!
30.01.12

Μιλάμε για πολύ τρέλα με τις κινήσεις να είναι λίγο… παρεξηγήσιμες
Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά τουλάχιστον μέχρι σήμερα όλη τους η δράση περιοριζόταν στην οθόνη του υπολογιστή.

Όλα αυτά μέχρι που παρουσιάστηκε η LikeBelt, μία ζώνη με ενσωματωμένο τσιπάκι, η οποία συνδέεται αυτόματα με το Facebook. Αντί να πατάτε την οθόνη του κινητού σας για να κάνετε «check-in» σε ένα μέρος, μ’ αυτή τη ζώνη πρέπει απλά να πλησιάζετε σε ένα ειδικό σημείο. Το ίδιο ισχύει για να κάνετε like και να γίνετε φίλοι με κάποιον.

Ωστόσο, σας προτείνουμε να μην χρησιμοποιείτε τη ζώνη μπροστά σε γονείς, κληρικούς και πεθερικά, καθώς, όπως θα παρατηρήσετε και στο βίντεο, οι κινήσεις είναι λίγο… παρεξηγήσιμες.

Διαβάστε περισσότερα...
Πέθανε Ροδίτισσα 110 ετών! - Μητέρα 5 παιδιών, με 11 εγγόνια, 28 δισέγγονα και 4 τρισέγγονα
28.01.12

 Ήταν φυσικό, η ηλικία της ν΄ αποτελέσει αιτία για να γίνει αναφορά στο θάνατό της! Πρόκειται για την Μαρία Παπακυριακού, από τ΄ Αφάντου , η οποία άφησε την περασμένη βδομάδα την τελευταία της πνοή, στο σπίτι της κόρης της, σε ηλικία 110 ετών!

Η υπεραιωνόβια, αυτή γυναίκα, είχε φτάσει σε μια ηλικία που σίγουρα «σπανίζει» όχι μόνο για το νησί μας, αλλά και γι΄ άλλες περιοχές της χώρας μας. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που ο θάνατός της προκάλεσε "ενδιαφέρον" κι έτσι έγινε γνωστός κι από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης της Ελλάδας.

Σύμφωνα, πάντως, με την «δημοκρατική», που ανέφερε το γεγονός, η Μαρία Παπακυριακού, ήταν μητέρα 5 παιδιών, που της χάρισαν 11 εγγόνια, 28 δισέγγονα και 4 τρισέγγονα!

Διαβάστε περισσότερα...
Πως βλέπω προσωπικά αποτελέσματα στο Google;
13.01.12

Στις 10 Ιανουαρίου 2012 η Google άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται η μηχανή αναζήτησής της, ώστε να προσαρμόζει τα αποτελέσματα στις προσωπικές προτιμήσεις κάθε χρήστη της υπηρεσίας. Πως μπορεί όμως κανείς να δει προσωπικά αποτελέσματα και πως μπορεί να απενεργοποιήσει όλα όσα επηρεάζουν τα αποτελέσματα;

Για να δει κανείς τις αλλαγές θα πρέπει να έχει κάνει login στο Google, δηλαδή να έχει ανοίξει λογαριασμό στο google.com, είτε γιατί έχει Gmail, είτε γιατί χρησιμοποιεί κάποια από τις άλλες υπηρεσίες του Google, μεταξύ των οποίων και η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης με την οποία η Google ανταγωνίζεται το Facebook, Google+.

Διαβάστε περισσότερα...
Έκαναν τον Steve Jobs… κούκλα!
03.01.12

Εταιρείες παιχνιδιών κατασκεύασαν πλαστικό ομοίωμα του συνιδρυτή της Apple
Πριν καν συμπληρωθούν 3 μήνες από το θάνατο του συνιδρυτή της Apple, δύο εταιρείες παιχνιδιών αποκάλυψαν κούκλα-ομοίωμα του Steve Jobs που σκοπεύουν να θέσουν προς πώληση, ελπίζοντας στα πιθανά σημαντικά κέρδη που θα τους αποφέρει μια τόσο αναγνωρίσιμη φιγούρα.

Οι ομοιότητες της πλαστικής κούκλας με τον Steve Jobs, δεν αφορούν μόνο στο πρόσωπο αλλά και στις συνηθισμένες ενδυματολογικές επιλογές του ,αφού έρχεται ντυμένη με τζιν και μαύρο πουλόβερ.

Διαβάστε περισσότερα...
Δύο ρομποτικά σκάφη μελετούν το φεγγάρι
02.01.12

Αναζητούν τα μυστικά της σελήνης
Δύο ολόιδια μη επανδρωμένα διαστημικά σκάφη - δορυφόροι της NASA, μετά από ταξίδι 100 ημερών έφθασαν στο φεγγάρι και τέθηκαν σε ελλειπτικές τροχιές γύρω του, καθώς ετοιμάζονται να καταγράψουν αναλυτικά τις διακυμάνσεις της βαρύτητας της Σελήνης.

Στόχος είναι να εξαχθούν αξιόπιστα συμπεράσματα για το εσωτερικό του φεγγαριού και να δημιουργηθεί ένας σχετικός χάρτης με τις κοιλότητες και τα πετρώματα που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια. Γι' αυτό, άλλωστε, η αποστολή έχει βαφτιστεί μεταφορικά «ταξίδι στο κέντρο της Σελήνης».

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 16 - 30 από 745

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr