Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
Πώς να απενεργοποιήσεις τα tag suggestions στο Facebook
18.06.11

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου προτρέπει τους φίλους σου να κάνουν tag φωτογραφίες σου.Είναι δυνατόν να αφήσεις τόσο κόπο για τη δημιουργία του τέλειου προφίλ στο Facebook να πάει χαμένος; Να έχεις βρει τις καλύτερες φωτογραφίες σου, να τις έχεις επεξεργαστεί στο Photoshop για να εξαφανίσεις και την παραμικρή ατέλεια και μετά ο κολλητός σου να κάνει tag μια φωτογραφία σου μετά από ξενύχτι; Καταστροφή.Την αγωνία σου αυτή για τη social εικόνα σου δεν φαίνεται να συμμερίζεται το Facebook.

Διαβάστε περισσότερα...
Η νέα δυνατότητα χρήσης λογισμικού αναγνώρισης προσώπων από τους χρήστες του Facebook, προκειμένου ν
18.06.11

Η νέα δυνατότητα χρήσης λογισμικού αναγνώρισης προσώπων από τους χρήστες του Facebook, προκειμένου να ταυτοποιούν αυτομάτως τους φίλους τους μέσω φωτογραφιών έχει ήδη πυροδοτήσει που ανάγκασαν το Facebook να παράσχει σχετικές πληροφορίες στις αρμόδιες ευρωπαϊκές Ρυθμιστικές Αρχές.

Πρόκειται για τη δυνατότητα «Tag Suggestions», η οποία προτείνει το όνομα του «φίλου» που υπάρχει στη νέα φωτογραφία που αναρτεί ο χρήστης. H αναγνώριση του «φίλου» της φωτογραφίας γίνεται έπειτα απο σύγκριση της φωτογραφίας με άλλες που προϋπάρχουν. Το «Tag Suggestions» πρωτοεμφανίστηκε εδώ και έξι μήνες στις ΗΠΑ ενώ στη συνέχεια εφαρμόστηκε και στις υπόλοιπες χώρες.

Διαβάστε περισσότερα...
Χάκερ δημοσίευσαν 25.000 χρήστες "ροζ" σελίδων
15.06.11

Μετά τις επιθέσεις σε Nintendo, PBS και σε εταιρία που συνδέεται με το FBI η ομάδα χάκερ με την ονομασία LulzSec έβαλε στο μάτι σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το msnbc, οι χάκερς δημοσίευσαν τους κωδικούς 26.000 χρηστών από σελίδες με ερωτικές ταινίες.

"Οι χάκερ επιτέθηκαν στη βάση δεδομένων εκθέτοντας σε δημόσια θέα τόσο τα e mail των χρηστών όσο και τους κωδικούς αλλά και τα στοιχεία 55 διαχειριστών υπόλοιπων site του ίδιου περιεχομένου", έγραψε στη σελίδα του τεχνολογικός σύμβουλος της εταιρίας Sophos.

Διαβάστε περισσότερα...
Ο υπολογιστής DNA που μετρά τετραγωνικές ρίζες
05.06.11

Υπολογιστή DNA δημιούργησαν Αμερικανοί επιστήμονες ο οποίος μπορεί να υπολογίζει τετραγωνικές ρίζες! Το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο ενώ είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Ο μοριακός υπολογιστής χρησιμοποιεί βιοχημικές αντιδράσεις για να λύνει διάφορα προβλήματα, βασιζόμενος όχι στα κλασσικά “bits” πληροφοριών, όπως ένας συμβατικός κομπιούτερ, αλλά σε μόρια DNA, φέρνοντας έτσι πιο κοντά την κάποτε αδιανόητη διασταύρωση της χημείας του εργαστηρίου και της χημείας της ζωής.

Διαβάστε περισσότερα...
Μισό GYGABYTE με θέα το φεγγάρι..
21.05.11

Μια καταπληκτική φωτογραφία (ίσως και τη μεγαλύτερη σε όγκο δεδομένων) μας χάρισε ο αναγνωριστικός σεληνιακός δορυφόρος της NASA "LRO"
(Lunar Reconnaissance Orbiter)....
Για δύο εβδομάδες ο δορυφόρος παρέμενε ακινητοποιημένος με τη κάμερα του συνεχώς στραμμένη σε ένα σημείο του φεγγαριού και πήρε περίπου 1300 εικόνες επιτρέποντας στην ομάδα ειδικών να δημιουργήσει αυτό το ομολογουμένος εντυπωσιακό αποτέλεσμα... Τη φωτογραφία μπορείτε να τη κατεβάσετε από εδώ.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 60 από 745

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr