Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
Παράξενο και όμως... πρακτικό πάρκινγκ ποδηλάτων!
23.04.11

Από τώρα και στο εξής, το πρόβλημα της στάθμευσης ποδηλάτων λυθηκε για την εταιρεία MANIFESTO Architecture P.C. με τη νέα αυτή κατασκευή.

Η εταιρεία σχεδίασε μια κατακόρυφη... κρεμάστρα, για να αξιοποιήσουν τους κενούς χώρους στη Σεούλ της Κορέας.

Σε μια περιοχή όπου ο χώρος είναι περιορισμένος, είναι ζωτικής σημασίας η αξιοποίηση μη χρησιμοποιούμενου χώρου.


Οι φωτογραφίες τα λένε όλα και δίνουν ιδέες...

Διαβάστε περισσότερα...
UFOs πάνω από το Σικάγο (video)
21.04.11

Μία ομάδα από άγνωστα ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα εμφανίσθηκε πάνω από την πόλη του Σικάγο το περάσμενο βράδι του Σαββάτου, 2 Απριλίου 2011.

Αρκετοί κάτοικοι έγιναν μάρτυρες του περιστατικού και αναρωτιούνται αν αυτά που είδαν ήταν UFOs.

Μία από τις μάρτυρες, η Nicole Dragozetich, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου τις κινήσεις των ΑΤΙΑ στον ουρανό.

Σύμφωνα με την ίδια, οδηγούσε στην 35η οδό στο δυτικό Σικάγο περίπου στις 8 μ.μ. όταν ξαφνικά παρατήρησε τουλάχιστον 12 ανθρώπους να έχουν σταματήσει τα οχήματά τους και να κοιτάνε ψηλά στον ουρανό.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Βραβείο αίματος στη Ρόδο και τους δημότες της!
21.04.11

Η ομάδα ''Χειρότεροι Δημότες στην Κακοποίηση Ζώων'' συνεχίζει τα πρωτότυπα βραβεία της. Αφού τον χρόνο που μας πέρασε βράβευσε τους Δημάρχους σε Μυτιλήνη, Χίο και Πεντέλη για την αδιαφορία τους για τα αδέσποτα ζώα που πεθαίνουν από φόλες και κακοποιήσεις στα όρια τους,όπως δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr, περνά τώρα σε ακόμα πιο δυναμική ''αντεπίθεση'' βραβεύοντας τους Δημότες, τους κατοίκους περιοχών που σημειώνονται πολλά περιστατικά κακοποιήσεων ζώων. Το πρώτο βραβείο παραδίδουν στο Δήμο Ρόδου!

Διαβάστε περισσότερα...
Λυρίδες: Βροχή αστεριών Μεγάλη Παρασκευή και Σάββατο
19.04.11

Οι Λυρίδες είναι μία βροχή διαττόντων που οφείλεται στον κομήτη Thatcher. Ακτινοβόλο σημείο της βροχής, είναι ο αστερισμός της Λύρας, όπως υποδηλώνεται και από το όνομά της. Το μέγιστο της βροχής παρακολουθείται στις 22 Απριλίου κάθε χρόνου, ενώ Λυρίδες παρατηρούνται γενικά μεταξύ των 19 έως 25 Απριλίου. Ο ωριαίος ρυθμός είναι περίπου 10 μετέωρα την ώρα.

Από το βράδυ της Μ. Παρασκευής έως και το Μ. Σάββατο, θα μπορείτε να απολαύσετε το φαινόμενο «Λυρίδες», δηλαδή την βροχή των αστεριών

Καιρού επιτρέποντος, όσοι δεν κοιμηθούν νωρίς θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα υπέροχο θέαμα, καθώς θα είναι ορατό σε όλο το βόρειο ημισφαίριο, άρα και στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...
Η μαριχουάνα προκαλεί παγκόσμια υπερθέρμανση!
16.04.11

Όσοι καλλιεργούν μαριχουάνα σε θερμοκήπιο χρησιμοποιούν το 1% της συνολικής αμερικανικής παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και δημιουργούν 17 εκ. τόνους διοξειδίου του άνθρακα το χρόνο (χωρίς να υπολογίζεται ο καπνός που εκπνέεται), σύμφωνα με την αναφορά του Evan Mills, αναλυτή ενέργειας από το Lawrence Berkeley National Laboratory.


Από το 1996, όπου έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια η χρήση μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους, ο Mills υποστηρίζει πως η κατανάλωση ρεύματος στην Κομητεία του Χάμπολτ αυξήθηκε κατά 50%, συγκριτικά με άλλα μέρη της Πολιτείας.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 61 - 75 από 745

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr