Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
10η επέτειος της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης!
03.02.08

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στον εορτασμό της 10ης επετείου της ΟΝΕ, ψηφίζοντας το σχέδιο του κέρματος του ευρώ που προτιμάτε. Αυτή η ηλεκτρονική έρευνα θα επιλέξει το δημοφιλέστερο από τα πέντε προτεινόμενα σχέδια για το αναμνηστικό κέρμα των 2€, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης.

Εδω θα βρείτε την φόρμα ψηφοφορίας Vote Here

Να σημειώσουμε οτι το Ελληνικό σχέδιο είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα μας και στην φόρμα ψηφοφορίας ειναι το νουμερο 2.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Η Sony σταματάει την παραγωγή του PS3 των 80 GB;
02.02.08

Κάποιος ανώνυμος υπάλληλος της Best Buy άφησε στις 24/1 να διαρεύσει ένα υπηρεσιακό σημείωμα σύμφωνα με το οποίο η εταιρία σκόπευε να σταματήσει την προμήθεια και τη διανομή των Playstation 3 των 80GB από τις 28 Ιανουαρίου. Αυτός αμέσως οδήγησε στη φήμη πως η κονσόλα θα είναι πλέον διαθέσιμη μέσω ενός μόνο προμηθευτή στις Η.Π.Α.

Παρόλο που η Sony δεν έχει ακόμα σχολιάσει τα όσα κυκλοφορούν, το να εμμείνει σ'ένα μόνο και φτηνότερο μοντέλο είναι όντως λογικό αν θέλει να επικεντρώσει τις προσπάθειές της στη μείωση του κόστους.

Αιτιολογώντας αυτό περαιτέρω, η Βόρεια Αμερική είναι η μόνη περιοχή η οποία εξακολουθεί να υποστηρίζει multi-system lineup ενώ η Ιαπωνία κι η Μ. Βρετανία έχουν ήδη εγκαταλείψει τα μοντέλα μεγαλύτερων χωρηκοτήτων για χάρη του φτηνότερου μοντέλου των 40GB. Φυσικά, αυτό θα σήμαινε πως μελλοντικοί αγοραστές των PS3 θα παραμεληθούν όσον αφορά readers καρτών μνήμης και συμβατότητα με το software των PS2.

Μην ξεχνάμε, παρόλα αυτά, πως η Sony έχει επίσης πει πως θα συνεχίσει να λαμβάνει υπ'όψην της τις απαιτήσεις των καταναλωτών και τις τάσεις της αγοράς, και ίσως λανσάρει περισσότερα μοντέλα PlayStation 3 στο μέλλον βασισμένα στις σχετικές αντιδράσεις.

Πηγή: www.technews.gr

 

Πρόταση «μαμούθ» της Microsoft για την Yahoo
02.02.08

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι προτίθεται να εξαγοράσει τη μηχανή αναζήτησης, Yahoo, έναντι 44,6 δισ. δολαρίων μέσω μετοχών και μετρητών. Η πρόταση του αμερικανικού γίγαντα αποτελεί τη νέα απόπειρα για τη βελτίωση των διαδικτυακών υπηρεσιών της.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι προσφέρει 31 δολάρια για κάθε μετοχή της Yahoo, 62% πάνω από την τιμή κλεισίματος της μετοχής την Πέμπτη. «Έχουμε μεγάλη εκτίμηση για τη Yahoo, και μαζί μπορούμε να προσφέρουμε σημαντικές λύσεις για τους καταναλωτές, τους εκδότες και τους διαφημιστές καθώς θα βελτιώσουμε τη θέση μας στις διαδικτυακές υπηρεσίες» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Steve Ballmer.

 

Οι μέτοχοι της Yahoo θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ μετρητών ή μετοχών της Microsoft. Σύμφωνα με την εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς, η εξαγορά θα εκχωρήσει σημαντική αξία στους μετόχους των δύο εταιρειών, αξιοποιώντας τις δυνατότητες καινοτομίας που θα εμφανιστούν.

 

Πηγή: www.kathimerini.gr

 

Διαβάστε περισσότερα...
Υποχρεωτική δήλωση αδειών στην ΥΠΕΕ
02.02.08

ΕΝΤΟΣ τριάντα ημερών θα πρέπει οι επιχειρήσεις, που απασχολούν προσωπικό από 20 μέχρι και 25 άτομα, να υποβάλουν στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων υπεύθυνη δήλωση απογραφής των αδειών χρήσης των προγραμμάτων λογισμικού (software) που είναι εγκατεστημένα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους.

Εγκύκλιοι 2008

Πηγή: http://www.ypee.gr

Κατασκευάστηκε το πρώτο συνθετικό DNA
01.02.08

Ερευνητές του Ινστιτούτου J. Craig Venter, κατασκεύασαν τη μεγαλύτερη δομή DNA που έχει ποτέ δημιουργήσει άνθρωπος, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο άλμα στην παραγωγή του πρώτου συνθετικού οργανισμού.

Η μελέτη που περιγράφει τη μεθοδολογία του εγχειρήματος, δημοσιεύτηκε από τον Δρ. Νταν Γκίμπσον στην επιστημονική έκδοση Science και εγείρει ελπίδες για την κατασκευή νέων φαρμάκων, αλλά ταυτόχρονα ανησυχεί όσους φοβούνται την εξέλιξη του βιολογικού πολέμου και τη δημιουργία εταιρειών-οργανισμών που θα ελέγχουν όλες τις μελλοντικές μορφές συνθετικής ζωής.

 

Πηγή: portal.kathimerini.gr

 

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 616 - 630 από 745

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr