Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης torrent !!!
20.01.08
 

Η καλύτερη μηχανή αναζήτησης torrents.

 

Κάνοντας αναζήτηση γίνεται αυτόματα σε 13 search engines..... Άντε καλό ψάξιμο

Subaru Impreza WRX STi: Τοtal Recall!
20.01.08

Είναι λίγες οι εταιρείες που θα τολμούσαν να ομολογήσουν ότι η δημιουργία ενός νέου τους μοντέλου -πολλώ δε μάλλον του πιο δημοφιλούς τους μοντέλου- έγινε με γνώμονα την επαναφορά της εταιρείας στην κορυφή της παγκόσμια κατάταξης του WRC. Ενδεχομένως να είναι μόνο μία.

Oι υπεύθυνοι της ελληνικής αντιπροσωπείας, κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής παρουσίασης του νέου Impreza WRX STi στη Θεσσαλονίκη, εξήγησαν ότι η επιλογή hatchback αμαξώματος για το νέο Impreza έγινε, εν πολλοίς, λόγω του συγκριτικού πλεονεκτήματος που έχει ο συγκεκριμένος τύπος αμαξώματος απέναντι στα κλασικά sedan σε αγωνιστικές συνθήκες. Μειωμένος αεροδυναμικός συντελεστής, χαμηλότερο κέντρο βάρους και γενικότερα καλύτερο πάτημα στο δρόμο είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα.

Πηγή: www.cityauto.gr

 

Apple MacBook Air
19.01.08

Η Apple παρουσίασε το νέο της πολύ λεπτό φορητό υπολογιστή MacBook Air, με πλαίσιο από αλουμίνιο, και πάχος μόλις 4,06 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο και 19 χιλιοστά στο παχύτερο. Ζυγίζει μόλις 1,36 κιλά

Ως επεξεργαστή χρησιμοποιεί τον Intel Core 2 Duo (στα 1,6GHz standard, 1,8GHz προαιρετικά), έχει RAM 2GB, κύκλωμα γραφικών Intel GMA X3100. Επίσης, η οθόνη του είναι διαστάσεων 13,3 ιντσών και ως σκληρό δίσκο έχει έναν 80GB, διαστάσεων 1,8″. Τέλος, προαιρετικά μπορεί να εγκατασταθεί ένας δίσκος solid-state disk (SSD) των 64GB.

Για να μπορέσουν να μικρύνουν τόσο πολύ τις διαστάσεις του, ο MacBook χρησιμοποιεί μόνο μία θύρα USB 2.0, μια υποδοχή micro-DVI και μια για έξοδο ήχου. Ακόμα, στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται μια κάμερα iSight και πλήρες πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό.

Η Apple ενσωμάτωσε κυκλώματα για συνδεσιμότητα 802.11n WiFi και Bluetooth 2.1, αλλά δεν υπάρχει WiMAX όπως επίσης δεν υπάρχει και θύρα για σύνδεση Ethernet καθώς και ενσωματωμένο οπτικό drive.

 

Πηγή: www.dailytech.com

Greek Vista Gadget competition !!
19.01.08

Όσο να πεις το έχω σαν παιδί μου αφού επί των ημερών μου στήθηκε και ξεκίνησε.
Μιλάω για το διαγωνισμό που τρέχει η Microsoft Ελλάς, για την κατασκευή Windows Vista Gadgets, όπου αισίως έχουν υλοποιηθεί και διαγωνίζονται περίπου 15 καινούργια gadgets πολλά από το οποία είναι πολύ όμορφα αλλά και χρήσιμα.

Ο διαγωνισμός βρίσκεται στη φάση της ψηφοφορίας, όπου σας δίνεται η δυνατότητα απλά ψηφίζοντας να κερδίσετε κάποια ενδιαφέροντα.

Λοιπόν εδώ είσαστε, http://www.gadgetcompetition.gr

Φωτογραφίστε, στείλτε, πουλήστε!
19.01.08

 

Φωτογραφίστε, στείλτε, πουλήστε!


Γίνετε δημοσιογράφος και πουλήστε φωτογραφίες και video στον τύπο. Τραβήξτε φωτογραφίες ή video θεμάτων που σάς κάνουν εντύπωση και στείλτε τα στο Scoopt™. Εκεί πουλούν τις εικόνες και τις ταινίες σας στα μέσα ενημέρωσης. Για κάθε πώληση, παίρνετε μια αμοιβή. Εγγραφείτε τώρα και πουλήστε το υλικό σας!

 

Πηγή: www.scoopt.com

 

<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 631 - 645 από 745

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr