Loading...
ΑΡΧΙΚΗ
Νέοι Quad Core επεξεργαστές από την AMD
20.11.07

Από σήμερα είναι διαθέσιμοι οι νέοι τετραπύρηνοι επεξεργαστές της AMD που έρχονται να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό ανταγωνισμό της Intel το τελευταίο χρόνο ειδικά σε συστήματα desktop.
Η σειρά Phenom της AMD αποτελείται από τους επεξεργαστές 9600 (στα 2.3GHz) και 9500 (2.2GHz) ενώ είναι μέρος της νέας πλατφόρμας Spider για την "μέγιστη οπτική εμπειρία σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας". Η εταιρεία τους χαρακτηρίζει τους πρώτους "πραγματικούς" τετραπύρηνους επεξεργαστές, κάνοντας σαφή την αντίθεση της με τις αντίστοιχες προτάσεις της Intel σε επίπεδο αρχιτεκτονικής.


Πηγή:www.insomnia.gr

54% των χρηστών είναι "ασύρματοι παραβάτες"
19.11.07

Η εταιρεία ανάπτυξης προγραμμάτων ασφαλείας Sophos έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα έρευνα σχετικά με την παράνομη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο άλλων χρηστών για δωρεάν Internet [κοινώς war driving]. Η έρευνα δείχνει ότι το 54% των χρηστών έχει παραδεχτεί ότι έχει εκμεταλλευτεί την ασύρματη πρόσβαση στο Internet άλλων χωρίς την έγκρισή τους. Σύμφωνα με την Sophos, πολλές "σπιτικές" ασύρματες συνδέσεις στο Internet δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας δηλαδή την κρυπτογραφημένη μετάδοση των δεδομένων αλλά και τη θέσπιση ισχυρών κωδικών στον ασύρματο router.

Επιπρόσθετα -και παρά το γεγονός ότι οι εταιρείες συνήθως λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας- εφόσον επιτρέπουν σε κάποιους υπαλλήλους της την τηλεργασία [και την πρόσβαση μέσω VPN] γίνονται αυτόματα και αυτές ευάλωτες. - Παρ' όλο που η "υπεξαίρεση" του ασύρματου Internet δεν κάνει κανέναν να νιώθει πως "εγκληματεί", προκαλεί ζημιές στα έσοδα των ISPs. Επιπρόσθετα, επιβαρύνει τον νόμιμο κάτοχο της σύνδεσης [καθώς αυτός δεν απολαμβάνει την ταχύτητα και την ποιότητα σύνδεσης για την οποία πληρώνει]. Αναλυτικά στοιχεία της έρευνας της Sophos και των προτάσεών της για την αντιμετώπιση του φαινομένου θα βρείτε στο σχετικό άρθρο του Help Net Security.

Πηγή: tech.pathfinder.gr

 

568 μη καπνιστές σκοτώνει κάθε χρόνο το τσιγάρο
18.11.07

Τρεις Ελληνες χάνουν τη ζωή τους κάθε δύο μέρες από το παθητικό κάπνισμα. Ο καπνός του τσιγάρου προκαλεί «ασφυξία» στους περισσότερους δημόσιους χώρους στη χώρα μας, ξεπερνώντας κατά πολύ τα όρια ασφαλείας που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ενωση.

 

 

 

 

 

Πηγή:ethnos.gr

 

Διαβάστε περισσότερα...
Joost για όλους!
18.11.07

Το Joost είναι μία υπηρεσία online video. Αντίθετα με τον παραδοσιακό τρόπο θέασης βίντεο στο διαδίκτυο το Joost δεν φορτώνει τους διακομιστές που παρέχουν τα αρχεία βίντεο, επειδή βασίζεται στην τεχνολογία P2P. Οι δημιουργοί του είναι ο Νίκλας Ζένστρομ Niklas Zennstrom και ο Γιάνους Φριντς Janus Frids. Αφού συντάραξαν τη μουσική βιομηχανία με το KazaA και μετέπειτα τις τηλεφωνικές εταιρείες με το Skype δοκίμασαν και στην τηλεόραση. Καθώς οι παρούσες υποδομές δεν επιτρέπουν την εξάπλωση της διαδικτυακής τηλεόρασης, το Joost μοιράζοντας το bandwidth χρηστών και θεατών, προσπάθησε να δώσει μία αποτελεσματική λύση.

Διαβάστε περισσότερα...
Google Translate και στα ελληνικά
18.11.07

Η Google ανακοίνωσε την Πέμπτη τη διάθεση της υπηρεσίας Google Translate στην ελληνική γλώσσα. Το Google Translate δίνει τη δυνατότητα στους ελληνόφωνους χρήστες να εντοπίζουν αποτελέσματα αναζήτησης ξένων ιστοσελίδων στη δική τους γλώσσα. Ειδικότερα, οι χρήστες της νέας αυτής υπηρεσίας μπορούν να μεταφράζουν αυτόματα συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή αποσπάσματα κειμένου, αλλά και να πραγματοποιούν αναζητήσεις σε αγγλικές ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας ελληνικές λέξεις-κλειδιά και λαμβάνοντας τα αποτελέσματα μεταφρασμένα στα ελληνικά.Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου "Γλωσσικά Εργαλεία" στην αρχική σελίδα της Google.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 721 - 735 από 745

ASK4 PHONE

Αριθμός Τηλεφώνου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Ελεγχος Α.Φ.Μ.

 

Πως βρεθήκατε σ' αυτό το site;

 

 

Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr