Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Η επόμενη γενιά του Sky στο Google Earth (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Η επόμενη γενιά του Sky στο Google Earth
#232
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Η επόμενη γενιά του Sky στο Google Earth 16 Χρόνος(ες), 3 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Τη διάθεση μιας νέας έκδοσης του Sky στο Google Earth ανακοίνωσε σήμερα η Google, επιτρέποντας σε επιστήμονες, φοιτητές και ερασιτέχνες αστρονόμους να εξερευνήσουν τα εκατομμύρια των αστεριών και γαλαξιών που βρίσκονται γύρω μας. Η βελτιωμένη έκδοση του Sky προσφέρει μεγάλη ποικιλία νέων υπηρεσιών, από ενημερώσεις για κοσμολογικά γεγονότα έως ιστορικούς χάρτες και εικονικές ξεναγήσεις στον ουρανό.
Ειδικότερα η νέα έκδοση περιλαμβάνει:

• Τρέχοντα κοσμολογικά γεγονότα – Άμεσες ενημερώσεις για συμβάντα στον ουρανό, όπως κινήσεις κομητών και αστεροειδών

• Παρατηρητήρια – Εικόνες από δορυφόρους παρατήρησης σε διάφορα μήκη κύματος του ουρανού, που περιλαμβάνουν εικόνες ακτινών Χ, υπέρυθρες εικόνες, υπεριώδεις εικόνες και έναν χάρτη μικροκυμάτων του ουρανού

• Ιστορικούς χάρτες – Ιστορικοί χάρτες του ουρανού του David Rumsey, που βασίζονται στα σχέδια του Ιταλού χαράκτη Giovanni Maria Cassini από το 1792, παρουσιάζουν το πώς οι ερμηνείες και οι αντιλήψεις του ουρανού έχουν αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου. Υπάρχει επίσης ένα καλλιτεχνικό επίπεδο εικόνας με τους Αστερισμούς που βασίζεται στα χαρακτικά των 50 αστερισμών που είχε δημιουργήσει ο Γερμανός αστρονόμος Johannes Hevelius το 1690.

Πρόσθετες λειτουργίες του Sky περιλαμβάνουν podcasts σχετικά με τα άστρα, τους γαλαξίες, τους πλανήτες και αναμενόμενα γεγονότα στον ουρανό, μια μεγάλη περιήγηση στον ουρανό που ξεναγεί τους χρήστες σε 100 αγαπημένα σημεία και μια «κοινότητα του ουρανού» που παρουσιάζει το καλύτερο σχετικό περιεχόμενο που έχουν εισάγει χρήστες από όλον τον κόσμο.

Παράλληλα με τα παραπάνω, το Sky API (Application Programming Interface) που παρουσιάστηκε σήμερα μαζί με τη νέα έκδοση του Sky επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν τις δικές τους εκδοχές του ουρανού, αξιοποιώντας τις εικόνες που είναι διαθέσιμες στο Google Earth.

Οι χρήστες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εξερεύνηση του Sky στο Google Earth, αρκεί να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Earth από τη διεύθυνση http://earth.google.com/ και να κάνουν κλικ στο κουμπί "Switch to Sky" που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων, στο πάνω μέρος της σελίδας


Πηγη : http://www.technews.gr/
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr