Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Απ:Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ - ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Απ:Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ - ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ
#217
linaki_rodos (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 416
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ Γενέθλια: 1986-12-05
Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ - ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ 16 Χρόνος(ες), 2 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Τι είναι ο γυναικείος οργασμός;
Eίναι ένα αντανακλαστικό που ξεκινάει από τον εγκέφαλο και καταλήγει στα γεννητικά της όργανα. Οτι έχει να κάνει, πρακτικά με τον οργασμό στη γυναίκα, εντοπίζεται εξωτερικά και στο πρώτο τρίτο του κόλπου. Βασικό ρόλο στον οργασμό της γυναίκας παίζει η κλειτορίδα. Ο οργασμός στη γυναίκα είναι πάντα ο ερεθισμός της κλειτορίδας που μεταφέρεται στο πρώτο τρίτο του κόλπου, όπου υπάρχουν οι μύες του περινέου, η σύσπαση των οποίων έχει αποτέλεσμα την αίσθηση οργασμού στη γυναίκα.
Η ένταση, η διάρκεια, η "ποσότητα" διέγερσης και ερεθισμού, που χρειάζεται η γυναίκα για να φθάσει σε οργασμό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από συνθήκες ή δεδομένα που κάνει έρωτα η ίδια η γυναίκα.
Πριν τον οργασμό το σώμα της γυναίκας βρίσκεται σε εγρήγορση. Αυξάνονται η αρτηριακή πίεση, οι παλμοί της καρδιάς και ο ρυθμός της αναπνοής. Οι κόρες των οφθαλμών διαστέλλονται, το χρώμα των χειλιών βαθαίνει, οι θηλές ανορθώνονται, η κλειτορίδα υγραίνεται, σκληραίνει και διογκώνεται,παρατηρείται μια έξαψη σε όλο το σώμα και εφίδρωση σε όλη την επιφάνεια του. Τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου, η κλειτορίδα, ο κόλπος και τα όργανα της κάτω πυέλου διογκώνονται περίπου κατά τον ίδιο τρόπο που επιτυγχάνεται η στύση του ανδρικού μορίου.Ο οργασμός είναι η φάση, διάρκειας 10-30 δευτερολέπτων ή και περισσότερο, που όλη η ένταση απελευθερώνεται σε μια σειρά από ακούσιες και ευχάριστες μυϊκές συσπάσεις που βιώνει η γυναίκα κολπικά ή και στην μήτρα.

Χαρακτηριστικά του υγρού
Το υγρό μοιάζει πολύ με το προστατικό υγρό. Συνήθως είναι διάφανο ή γαλακτώδες και με πυκνότητα νερού. Δεν έχει την όψη, την μυρωδιά ή τη γεύση των ούρων. Είναι σχεδόν άοσμο. Η γεύση ποικίλει, εξαρτώμενη από την ημέρα του μήνα και το διαιτολόγιο όπως και από κάποιους άλλους παράγοντες όπως χρόνος διέγερσης ή χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα σε διαδοχικές εκσπερματώσεις. Μπορεί να ποικίλει από γλυκό σαν μέλι, ξινό, πικρό ή συσχετισμός γεύσεων.
Αν και εκσπερματιζεται από την ουρήθρα, δεν είναι σχεδόν ποτέ ούρα.
Η εκσπερμάτωση γίνεται από την ουρήθρα. Είναι ο ίδιος δρόμος που χρησιμοποιείται και για την ούρηση. Βρίσκεται έξω από τον κόλπο, μεταξύ αυτού και την κλειτορίδας. Το υγρό δεν είναι λιπαντικό και μοιάζει με νερό. Σε καμία περίπτωση η γυναικεία εκσπερμάτωση δεν βοήθα στην σύλληψη, δεν λιπαίνει και αποτίθεται έξω από τον κόλπο. Ο μόνος λόγος της γυναικείας εκσπερμάτωσης είναι η ικανοποίηση που είναι έντονη και σε πολλές περιπτώσεις πολύ πιο έντονη του καλύτερου οργασμού.



Τεχνική*Ξεκινήστε αργά. Ο,τι κάνετε συνήθως στα προκαταρκτικά. Ξεκινήστε με εκείνη ανάσκελα. Ερεθίστε την κλειτορίδα. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα υγρό δάκτυλο ή με τη γλώσσα. Η αιδοιολειξία συγχρόνως με το χαΐδεμα του στήθους με τα χέρια μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικό για εκείνη. Συνεχίστε τον ερεθισμό της κλειτορίδας μέχρι να υγρανθεί. Σε αυτό το σημείο βάλτε δυο δάκτυλα στον κόλπο της. Κινήστε τα στο μπροστινό μέρος του κόλπου (κοιλιά). Θα συναντήσετε μια περιοχή περίπου 5 εκατοστά μέσα της που θα είναι κάπως διογκωμένη. Αυτό είναι το σημείο G. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από την κλειτορίδα. Χαϊδέψτε το σημείο απαλά. Θα αρχίσει να διογκώνεται.

*Η εκσπερμάτωση ξεκινάει σχεδόν πάντα με τον ερεθισμό του σημείου G. Ο κλειτοριδικός ερεθισμός μπορεί συχνά να βοηθήσει να φτάσει σε εκσπερμάτωση, όπως και να την κάνει πιο έντονη. Ο ερεθισμός όμως του σημείου G, τουλάχιστον αρχικά, είναι απαραίτητος. Όταν μάθει να εκσπερματώνει εύκολα, τότε μπορεί να το πετυχαίνει και μόνο με τον κλειτοριδικό ερεθισμό.

*Τα χάδια μπορούν να γίνουν με διάφορους τρόπους. Τα δυο δάχτυλα μπορούν να τρίβουν την περιοχή σαν ένα ή να κάνουν αντίθετη κίνηση, σαν να περπατούν. Ένας τρίτος τρόπος είναι η είσοδος των δακτύλων και η έξοδος για 1-2 εκατοστά επαναλαμβανόμενα. Σαν την κανονική διείσδυση, αλλά με μικρότερες κινήσεις. Αρχικά, να είστε σχετικά αργοί. Εναλλάσσετε με κλειτοριδικό ερεθισμό με τον αντίχειρα ή με το στόμα / γλώσσα. Δοκιμάστε και ταυτόχρονο ερεθισμό του σημείου G και της κλειτορίδας. Δείτε τις αντιδράσεις της.

*Όταν αρχίσει να σφίγγεται και νιώσετε τον κόλπο να συστέλλεται, αρχίστε να μπαινοβγαίνετε παρά πολύ γρήγορα. Όταν βρεθεί στη μέση του οργασμού, ερεθίστε την κλειτορίδα και παράλληλα τρίβετε το σημείο G απαλά αλλά παρά πολύ γρήγορα. Μιλάτε της. Πείτε, «έλα, συνέχισε, μην ανησυχείς, ηρέμησε και άφησε το να έρθει» ή παρόμοιες εκφράσεις.Εάν μετά από λίγο δεν τα καταφέρει, πείτε της να γυρίσει μπρούμυτα στα γόνατα. Σε αυτή τη στάση ο ερεθισμός του σημείου G είναι πολύ πιο εύκολος και εκείνη θα αντιδράσει πολύ καλύτερα. Με τα δυο δάχτυλα σας να κοιτούν κάτω, βαλτέ δυο δάχτυλα στον κόλπο της. Βρείτε το σημείο G και συνεχίστε να το ερεθίζετε. Με το άλλο χέρι μπορείτε να ερεθίζετε την κλειτορίδα της. Εάν μετά από δυο οργασμούς, με την γρήγορη κίνηση επάνω στο σημείο G, δεν έχει καταφέρει να εκσπερματώσει γυρίστε ανάποδα το χέρι σας εισάγοντας στον κόλπο της τον αντίχειρα.Με τα δυο δάχτυλα ακουμπήστε την κλειτορίδα της. Κάντε μια καμπύλη με την παλάμη σας ανάμεσα στον κόλπο και την κλειτορίδα της και αρχίστε να διεισδύετε με τον αντίχειρα. Παράλληλα με τα αλλά δάχτυλα χαϊδέψτε την κλειτορίδα της. Όταν πλησιάζει στον οργασμό αρχίστε να κουνάτε όλη την παλάμη σαν να κάνετε διείσδυση παρά πολύ γρήγορα. Σε αυτό το σημείο το πιθανότερο είναι πως θα εκσπερματώσει. Το κόλπο είναι να κάνετε μασάζ στην περιοχή της ουρήθρας ενώ παράλληλα ερεθίζετε τον κόλπο και την κλειτορίδα της. Αυτό θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει το συναίσθημα πως κοντεύει να ουρήσει και θα το αφήσει να γίνει.Να γνωρίζετε πως μια γυναίκα είναι όχι μόνο ικανή για πολλαπλούς οργασμούς αλλά και πολλαπλές εκσπερματώσεις. Δεν είναι ασυνήθιστο για εκείνη να έχει από 3 έως 5 εκσπερματώσεις πριν αφήσει τα «αποθέματα» της.

μορφές γυναικείου οργασμού
διακρίνεται σε δύο μορφές, τον κλειτοριδικό και τον κολπικό.
Πόσους οργασμούς μπορεί να έχει η γυναίκα κάθε φορά;
Σε αντίθεση με το ανδρικό φύλο, η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει περισσότερους από έναν οργασμούς σε κάθε επαφή. Ο πρώτος οργασμός είναι πιο έντονος και στη συνέχεια ακολουθούν ως και πέντε οργασμοί.
Βέβαια όταν ο άνδρας και η γυναίκα βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση ...τότε τα συμπεράσματα της επιστήμης λίγη αξία έχουν.
Τον πρώτο λόγο έχει το πάθος και ο πόθος.

Πως μπορεί να καταλάβει μια γυναίκα αν αυτό που αισθάνεται είναι οργασμός ή όχι;Οταν μια γυναίκα προσπαθεί να μας περιγράψει αυτό που αισθάνεται, ρωτώντας αν είναι οργασμός ή όχι, συνήθως δεν είναι. Πρόκειται μάλλον για προοργασμική φάση. Μια γυναίκα που θα κάνει οργασμό, θα καταλάβει αν αυτό ήταν όντως οργασμός.

Τι είναι η γυναικεία ανοργασμίαΠρόκειται για τη συχνά επαναλαμβανόμενη ή μόνιμη καθυστέρηση ή και απουσία οργασμού κατά τη διάρκεια της διείσδυσης του πέους στον κόλπο. Διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες: την πρωτοπαθή, τη δευτεροπαθή και την εκλεκτική. Η πρωτοπαθής ανοργασμία χαρακτηρίζεται από την απουσία οργασμού από την αρχή της ερωτικής ζωής της γυναίκας. Η δευτεροπαθής ανοργασμία χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση του προβλήματος μετά από μια περίοδο φυσιολογικής οργασμικής λειτουργίας. Δηλαδή, η γυναίκα με δευτεροπαθή ανοργασμία δεν είχε πάντα το πρόβλημα της απουσίας οργασμού. Τέλος, η ανοργασμία χαρακτηρίζεται εκλεκτική όταν δεν εμφανίζεται σε όλες τις συνθήκες, αλλά εξαρτάται από το σεξουαλικό σύντροφο, τον τόπο της σεξουαλικής επαφής, και άλλες ανάλογες συνθήκες.-



 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως σ' αγαπούν επειδή είσαι ο εαυτός σου, ή, σωστότερα ότι σ' αγαπούν παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
#1620
Daft (Μέλος)
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 1
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Απ:Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ - ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ 12 Χρόνος(ες), 7 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 0  
Γεια χαρα σας!

Θελω να ρωτησω κατι που μερες σκεφτομαι.. Ποια ειναι η διαφορα οργασμος-εκσπερματωση;
Ο οργασμος παντα δεν συνοδευεται απο την εκσπερματωση;
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr