Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Για λαμπερό δέρμα (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Για λαμπερό δέρμα
#292
linaki_rodos (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 416
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ Γενέθλια: 1986-12-05
Για λαμπερό δέρμα 16 Χρόνος(ες), 3 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Το μέλι χάρη στη σύνθεσή του χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Αποτελεί ένα πολύτιμο καλλυντικό για όλους τους τύπους δέρματος.



Κρέμα ματιών
Υλικά: 1 κρόκο αβγού 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας γάλα 2 κουταλιές της σούπας μέλι. Εκτέλεση: Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να έχει μια απαλή υφή. Το απλώνετε στα μάτια και το αφήνετε να δράσει για περίπου 10 λεπτά. Το αφαιρείτε με βρεγμένο βαμβάκι. Η κρέμα αυτή διώχνει τους μαύρους κύκλους και απαλύνει τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Μάσκα για ισχυρή ενυδάτωση
Υλικά: 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι 1 κρόκο αυγού 1 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα. Εκτέλεση: Ανακατεύετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώνετε σε καθαρό στεγνό δέρμα για 15-20 λεπτά και ξεπλένετε με χλιαρό νερό.

Πίλινγκ με μέλι
Υλικά: 1 κουταλάκι μέλι 2 κουταλιές σούπας γάλα 1 κουταλιά σούπας λεκιθίνη σκόνη 1 κουταλιά σούπας θαλασσινό αλάτι. Εκτέλεση: Ζεσταίνετε το μέλι και το γάλα και κατόπιν τα ανακατεύετε μέχρι να κρυώσουν. Στη συνέχεια προσθέτετε τη λεκιθίνη και το αλάτι. Τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν μια σφιχτή πάστα. Απλώνετε την κρέμα στο πρόσωπο και κάνετε μασάζ για 3-4 λεπτά. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και σκουπίζεστε.
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως σ' αγαπούν επειδή είσαι ο εαυτός σου, ή, σωστότερα ότι σ' αγαπούν παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr