Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2008 (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2008
#1251
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2008 15 Χρόνος(ες), 10 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
• Παρασκευή 20 Ιουνίου
Μια μοναδική unplugged βραδιά
στο Θερινό Κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ - ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ - ΜΥΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΣ


“Δύο κιθάρες και ένα πιάνο” είναι η αφορμή για την σύμπραξη στην σκηνή του Μανώλη Φάμελλου με το Στάθη Δρογώση και το Μύρωνα Σρατή αλλά η πραγματική αιτία είναι η μουσική συγγένεια και μια πραγματική φιλία.

Με τις ακουστικές κιθάρες τους ο Μανώλης και ο Μύρωνας και το πιάνο του ο Στάθης γεφυρώνουν τρεις διαφορετικές γενιές σύγχρονης τραγουδοποιίας. Με τις φωνές τους και οι τρεις μοιράζονται τραγούδια με διαφορετικά χρώματα χωρίς να βασίζονται στις εντάσεις των ηλεκτρικών οργάνων, αλλά στην ιδιαίτερη φόρτιση του «φυσικού» ήχου.

Ο Μανώλης Φάμελλος συστήνεται με το νέο του cd ‘’Η Ψυχή του Πάρτυ’’ με το ‘’Σε Περίμενα’’ και το ‘’Γκομενάκι’’ που ήδη έχουν ξεχωρίσει, μας ταξιδέυει στο παρελθόν, και μας θυμίζει πως ‘’Η Ευτυχία είναι Αυτό..’’, ότι ‘’Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι’’ πέρασε αλλά θα ξανάρθει και μας κρατάει καλά φυλαγμένα τα ‘’Μικρά Γαλάζια Μυστικά’’ του.

Ο Στάθης Δρογώσης έχει διαβατήριο για μια ‘’Άλλη Γη’’, όπως λέγεται το τελευταίο του cd και προτίθεται να μας ταξιδέψει σε αυτήν. Συντροφιά θα του κρατάει ‘’Ο Κανέλλος’’ , και αν πείσει με το ‘’Συγχώρεσέ με’’ , θα προλάβει να πετάξει με το ‘’Βιαστικό Πουλί του Νότου’’.
Την παρέα συμπληρώνει ο Μύρωνας Στρατής,-ο οποίος ξεχώρισε στο προπέρσινο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι ‘’Τι ζητάς’’- παίζοντας κιθάρα και παρουσιάζοντας τραγούδια από το πρώτο του cd με τίτλο ‘’ΙΣΤΟΣ’’.

Ώρα έναρξη: 21:30
Τιμή εισόδου: 15 Ευρώ




• Σάββατο 21 Ιουνίου

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής αποτελεί την μεγαλύτερη κοινή πολιτιστική δράση της Ευρώπης, με περισσότερες από 20.000 ταυτόχρονες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Θεσμός τεράστιας απήχησης, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής χρόνια τώρα δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν την δουλειά τους, αναδεικνύει τάσεις, δημιουργεί δίκτυα μεταξύ καλλιτεχνών και, κόντρα στο πνεύμα των καιρών, παραμένει δωρεάν από όλους και για όλους.
Η 21η Ιουνίου δεν είναι μια μέρα όπως οι άλλες.

Γιατί είναι η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, η μεγαλύτερη του έτους.
Και γιατί είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής.

Με άλλα λόγια είναι Ημέρα Γιορτής! Της Μουσικής, των Μουσικών και όλων όσων αγαπάνε την Μουσική. Και είμαστε πολλοί! Απόδειξη πως χρόνο με το χρόνο η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής μεγαλώνει και καθιερώνει όλο και περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

Φέτος στις 21 Ιουνίου, για πρώτη φορά και στη Ρόδο, και συγκεκριμένα στο Άλσος του Αγίου Σουλά στη Σορωνή, η Μουσική θα γιορτάσει και είμαστε όλοι καλεσμένοι!
Συμμετέχουν: Μανώλης Τσακογιάννης, “Krok Band”, “Τhe Independence”, “Last One” και άλλοι…

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό


• Κυριακή 22 Ιουνίου
Η αδελφότητα Κρητών Ρόδου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση
«…και καλά ξεμπερδέματα»
στο Άλσος του Αγίου Σουλά, στις 9 το βράδυ.



Το θεατρικό έργο του Γιάννη Νιωτάκη «…και καλά ξεμπερδέματα» έρχεται να προσθέσει ένα καθοριστικό στοιχείο στη συνολική πορεία της Ομάδας. Οι ήρωες, άνθρωποι καθημερινοί, παίρνουν ζωή και κινούνται από το αειθαλές δέντρο της κρητικής ψυχής. Είναι οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου που γνοιάζονται για το διπλανό, το συνάνθρωπό τους, για το καλό του τόπου τους και που μεμονωμένα περιστατικά ατομικισμού βρίσκουν την ανάλογη απάντηση.
Παίρνουν μέρος με τη σειρά εμφανίσεως: Γιάννης Νιωτάκης, Μανώλης Καλογεράκης, Ευγενία Στεφανάκη, Νίκος Κουρουπάκης, Γιώργος Ψαρολογάκης, Σούλα Αλεξάκη- Ζανέση, Νικηφόρος Στρατήγης, Μανώλης Τσιρακάκης, Μάριος Καλογεράκης, Ρούλα Ράπτη, Βαγγέλης Κορακάκης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Φλώρος, Σκηνικά: Σταμάτης Κούρος, Κουστούμια: Ελένη Γονάκη- Αρφαρά, Μακιγιάζ: Ρούλα Ράπτη, Μουσική μαντινάδας: Γιώργος Παραγυιός, Φροντίδα παράστασης: Αντ. Ευ. Ξεπαπαδάκης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

http://www.ampernalli.gr
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
τηλ /fax: 22410 41170
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr