Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Συναυλίες (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Συναυλίες
#226
marmak (Μέλος)
dilwseis den tha ginoun :P
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 35
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: Rodos-Thessaloniki
Συναυλίες 16 Χρόνος(ες), 3 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 3  
IRON MAIDEN
Somewhere back in... Athens! (Το 2008...)
Oταν τον Μάρτιο του 2007 -μέσα στο sold out Γήπεδο του Ελληνικού, οι Maiden υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ένα διάλειμα για να χτίσουν... πυραμίδες και θα επιστρέψουν σύντομα, με το πιο εντυπωσιακό show της καριέρας τους, όλοι ξέραμε ότι το εννοούσαν.

Και το "πλήρωμα" του χρόνου ήρθε... και μάλιστα με καπετάνιο τον ίδιο τον Bruce Dickinson, που πιλοτάρει το boeing της περιοδείας... Οι Iron Maiden θα εμφανισθούν στο Terra Vibe Park το Σάββατο 2 Αυγούστου στα πλαίσια του SOMEWHERE BACK IN TIME WORLD TOUR 2008.

Τα νέα έχουν ήδη ανέβει στο official site της θρυλικής μπάντας, με τον Steve Harris να δηλώνει ότι ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι στην Αθήνα και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για το Ελληνικό κοινό και το αγαπημένο Terra Vibe! "Είναι ο τέλειος χώρος για να παίξουμε. Εμφανισθήκαμε εκεί το 2005. Hταν θυμάμαι ένα καυτό show και οι fans ήταν απίθανοι επιφυλάσσοντας μας την καλύτερη υποδοχή που θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Έχω να το λέω ότι το κοινό της Αθήνας είναι φανταστικό και το πιο ενθουσιώδες σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πάντα προσπαθούμε να βάζουμε την Ελλάδα στο πρόγραμμα μας όταν περιοδεύουμε παρά το ότι μερικές φορές είναι δύσκολο - για γεωγραφικούς λόγους. Λατρεύουμε επίσης τον πολιτισμό και την κουλτούρα σας. Όλοι μας έχουμε επισκεφθεί κατ επανάληψη την Ακρόπολη και τα άλλα σπουδαία μνημεία... Και το φαγητό σας... είναι υπέροχο!"

Μην ξεχνάμε ότι στο Terra Vibe, οι Iron Maiden είχαν εμφανισθεί μπροστά σε 20.000 fans τον Ιούνιο του 2005... και αν τότε το λάτρεψαν, ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις τους τώρα, όταν θα αντικρίσουν το καινούριο του τεράστιο stage, που θα τους επιτρέψει να στήσουν και να χρησιμοποιήσουν το 100% από όλα τα special εφε του show.

Στο SOMEWHERE BACK IN TIME ΤΟUR, η μπάντα θα επικεντρωθεί στην περίοδο της δεκαετίας των 80's. Βασική έμπνευση και αναφορά η μυθική Powerslave Tour του 1984-85 με τα ογκώδη Αιγυπτιακά σκηνικά, τις τεράστιες πυραμίδες και όλα τα εφε της πιο διάσημης τουρνέ τους, σε βελτιωμένη έκδοση. Aναμφίβολα αυτό θα είναι το πιο λαμπρό και φαντασμαγορικό show που έχουν ως σήμερα χαρίσει στο κοινό τους. Στη ροή του show έχουν επίσης προστεθεί και στοιχεία της Somewhere In Time tour του 1986/7, όπως ο κολοσσιαίος μηχανικός Cyborg Eddie.

Η ημερομηνία είναι Σάββατο 2 Αυγούστου 2008 και η προπώληση ξεκίνησε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007 από το Ticket House και την ticketpro.gr

Πηγή:athens24.gr
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Αll the lights that light the way are blinding
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
#1105
marmak (Μέλος)
dilwseis den tha ginoun :P
Junior Boarder
Δημοσιεύσεις: 35
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: Rodos-Thessaloniki
ROCKWAVE FESTIVAL 2008 16 Χρόνος(ες), 1 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 3  
Manu Chao, Τhe Offspring, Judas Priest, Siouxsie, Patti Smith, Deus, The Gossip, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Marky Ramone, Flogging Molly… Carcass! Φέτος το Rockwave είναι άπαιχτο! Δύο stages, μoυσική όλη μέρα και αυτά είναι μόνο η αρχή! Περίπου 30 ονόματα θα δούμε φέτος στο Rockwave!

Σημειώστε τις ημερομηνίες ... 8-9-10 Ιουλίου 2008

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ROCKWAVE !!!
Οι δύο σκηνές θα παίζουν back to back στις αλλαγές των συγκροτημάτων και θα είναι ... το Terra stage (στον κυρίως χώρο, με το εξαιρετικό roof construction) και το Vibe stage (εκεί που to 2004 έπαιξαν οι Pixies και o Peter Gabriel)…
Και οι Schooligans έρχονται στο Rockwave φέτος κάνοντας κατάληψη στο Vibe Stage στις 10 Ιουλίου παρουσιαζοντας μπάντες του Schoolwave !!!!
Ανανεωμένο, super και σε μεγάλα κέφια. Όλοι εμείς εδώ στο Rockwave Team πραγματικά το θέλαμε πολύ να κάνουμε κάτι διαφορετικό για φέτος. Kαι σας περιμένουμε στο Terra Vibe Park για να το ζήσουμε μαζί!
Πέρα από το novelty των 2 stageς οι καλλιτέχνες από μόνοι τους είναι η καλύτερη προίκα του Festival. Στις 10 Ιουλίου ο μοναδικός τροβαδούρος των δρόμων Manu Chao, ο καλλιτέχνης φαινόμενο που η επικοινωνιακή του δύναμη τον φέρνει στην κορυφή των αγαπημένων στην Ελλάδα, έρχεται, με το πολύχρωμο κράμα των world ήχων και το ακτιβιστικό του προφίλ. Θα είναι εδώ την ίδια μέρα, στο ίδιο Stage με την ποιήτρια της διαμαρτυρίας Patti Smith, σε ένα ιδανικό line up (ποιος δεν θα ήθελε από εμάς να κρυφακούσει τις κουβέντες τους στο backstage…)

Την πρεμιέρα μας όμως την κάνουν στις 8 Ιουλίου οι California Βοys The Offspring που θα παίξουν το ένα hit πίσω από το άλλο σε ένα σετ δυναμίτη... “Come Out and Play (Keep Em Separated),“ “Self Esteem“ ,“Gotta Get Away“, “All I Want”, “Gone Away”, “Pretty Fly (for a White Guy), “Why Dont You Get A Job?”, “The Kids Aren’t Alright "…Και αν εμείς πανηγυρίζουμε... διαβάστε πόσο αμοιβαία είναι τα αισθήματα…

ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008
TERRA STAGE
THE OFFSPRING
SIOUXSIE
DEUS
THE GOSSIP
VIBE STAGE
MARKY RAMONE
FLOGGING MOLLY

TICKET PRICES – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Από τις 7 εως και τις 30 Απριλιου 45 €
Aπό την 1 Μαίου εως και τις 28 Ιουνίου 50 €
Από 29 Ιουνίου ως την μέρα του Rockwave 60 €

ΤETAΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008
TERRA STAGE
JUDAS PRIEST
WITHIN TEMPTATION
CAVALERA CONSPIRACY
OPETH
MORBID ANGEL
VIBE STAGE
CARCASS
INNER WISH

TICKET PRICES – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Εως και τις 30 Απριλίου 50 €
Aπό την 1 Μαΐου εως και τις 28 Ιουνίου 55 €
Από 29 Ιουνίου ως την μέρα του Rockwave 60 €

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008
TERRA STAGE
MANU CHAO RADIO BEMBA SOUND SYSTEM
PATTI SMITH
VIBE STAGE
SCHOOLIGANS

TICKET PRICES – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Από τις 7 εως και τις 30 Απριλιου 25 €
Aπό την 1 Μαίου εως και τις 28 Ιουνίου 30 €
Από 29 Ιουνίου ως την μέρα του Rockwave 40 €


Από τις 7 Απριλιου εως και τις 30 Μαίου 90 € Οι πόρτες θα ανοίγουν στις 11 κάθε μέρα !! ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!

Πηγή pop-rock.gr
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Αll the lights that light the way are blinding
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr