Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Επιλέξτε το σωστό μέικ απ (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Επιλέξτε το σωστό μέικ απ
#293
linaki_rodos (Μέλος)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 416
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θύλη Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ Γενέθλια: 1986-12-05
Επιλέξτε το σωστό μέικ απ 16 Χρόνος(ες), 3 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Κάθε τύπος επιδερμίδας χρειάζεται ένα ειδικό μέικ απ για να αναδείξει την ομορφιά του με φυσικό τρόπο και να λάμψει από υγεία χωρίς να φαίνεται «μακιγιαρισμένος». Διαλέξτε εκείνο που ταιριάζει στον δικό σας τύπο. Κάποτε το μέικ απ είχε σαν σκοπό μόνο να καλύψει τις ατέλειες και να δώσει μια ελαφριά απόχρωση στο δέρμα. Σήμερα όμως το απαραίτητο αυτό καλλυντικό έχει γίνει από τους σημαντικότερους σύμμαχους της ομορφιάς μας και έχει εξελιχθεί σε ένα προϊόν με πολύ ευρύτερη δράση. Καλύπτει τις ατέλειες και τις ανομοιομορφίες χωρίς να κλείνει τους πόρους, χαρίζει φυσική λάμψη και διαρκεί για ώρες χωρίς να αλλοιώνεται. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά των μέικ απ νέας γενιάς.

Νέος τρόπος χρήσης
Εκτός από το κλασικό σφουγγαράκι, τώρα υπάρχουν και ειδικά πινέλα με μαλακές τρίχες, με τα οποία μπορείτε να απλώσετε το υγρό μέκ απ εύκολα και ομοιόμορφα. Βάλτε μια μικρή ποσότητα μέικ απ στο χέρι σας, και απλώστε το στο πρόσωπό σας, ξεκινώντας από το κέντρο, χωρίς να παραλείψετε τη μύτη και τα βλέφαρα. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα λείο με βελούδινη υφή.

Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα
Αν η επιδερμίδα σας εμφανίζει γυαλάδα και σπυράκια, μαύρα στίγματα και ανοικτούς πόρους, το ιδανικό μέικ απ για σας είναι ένας τύπος που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε υγρή μορφή όσο και στεγνό. Αν είστε κάτω από τριάντα, μπορείτε να το απλώσετε με ένα στεγνό σφουγγαράκι, ενώ θα προτιμήσετε ένα υγρό σφουγγαράκι για να κρύψετε τις ατέλειες και τις πρώτες λεπτές ρυτίδες. Αν η επιδερμίδα σας έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια ωριμότητας, προτιμήστε ένα μέικ απ σε μορφή στικ που θα απλώσετε προσεκτικά ταμπονάροντας με τα ακροδάχτυλα, ομοιόμορφα από το πηγούνι έως το μέτωπο.

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα
Αποφύγετε τα μέικ απ σε στικ, κόμπακτ ή άλλη στεγνή μορφή, που θα ξηράνουν την επιδερμίδα σας και να αναδείξουν οποιαδήποτε ατέλεια ή μικρή ρυτίδα. Προτιμήστε ένα κρεμώδες προϊόν με ελαφριά και ρευστή υφή, που να περιέχει αντιγηραντικά συστατικά, υδατικά και αντηλιακό φίλτρο. Για ένα ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, προετοιμάστε την επιδερμίδα σας με μια βάση που να χαρίζει φωτεινότητα, σε ουδέτερο ή λευκό χρώμα ή με πράσινη απόχρωση αν η επιδερμίδα σας έχει ευρυαγγεία ή κοκκινίλες. Αποφύγετε την πούδρα σε οποιαδήποτε μορφή.

Αν έχετε ώριμη επιδερμίδα
Χαρακτηριστικά αυτού του τύπου επιδερμίδας είναι η έλλειψη σφριγηλότητας, με αποτέλεσμα το οβάλ του προσώπου να αρχίσει να δείχνει συμπτώματα χαλάρωσης. Προτιμήστε ένα μέικ απ με δράση «λίφτινγκ» που σχηματίζει μια ελαφριά επίστρωση, η οποία χαρίζει νεανική επιδερμίδα. Αν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν από το μέικ απ μια συσφικτική κρέμα και στη συνέχεια ένα μέικ απ σε υγρή ή κρεμώδη μορφή που να περιέχει αντιγηραντικά συστατικά και αντηλιακό φίλτρο. Μια ελαφριά ανοιχτόχρωμη πούδρα με περλέ υφή είναι το ιδανικό συμπλήρωμα.

Αν η επιδερμίδα σας δεν είναι ομοιόμορφη
Αν έχετε κηλίδες, ευρυαγγείες ή άλλα σημάδια, που θέλετε να καλύψετε, χρησιμοποιήστε πρώτα ένα ειδικό προϊόν κονσίλερ και στη συνέχεια ένα μέικ απ σε υγρή ή κρεμώδη μορφή. Απλώστε το προϊόν στο πρόσωπό σας με ένα υγρό σφουγγαράκι με ανάλαφρες κινήσεις και φροντίζοντας το χρώμα και η πυκνότητα να είναι ομοιόμορφα.
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να ξέρεις πως σ' αγαπούν επειδή είσαι ο εαυτός σου, ή, σωστότερα ότι σ' αγαπούν παρ' όλο που είσαι ο εαυτός σου...
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr