Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Σήματα καπνού (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Σήματα καπνού
#376
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Σήματα καπνού 16 Χρόνος(ες), 3 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Υπάρχουν μερικά σημάδια, που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Αναζήτησέ τα πριν βρεθείς με τη θηλιά περασμένη στο λαιμό σου.

Σκύβεις να μαζέψεις το προφυλακτικό κι ανακαλύπτεις κάτω από το κρεβάτι της τη συλλογή με τα τεύχη της Νύφης και του Παντρεύομαι. Δεν το πολυσκέφτεσαι: ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις. Δυστυχώς όμως δεν είναι πάντοτε τόσο ευδιάκριτα τα σημάδια. Μάθε όσα δεν πρέπει ν' αφήσεις να περάσουν απαρατήρητα.

Ταΐζει με τα χέρια το σκύλο της κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής.
Μένεις ή Φεύγεις;
Μένεις
Γιατί; Μπορεί να του φοράει ρούχα και φιόγκο. Μπορεί και να τον φωνάζει Τίνκερμπελ. Σκέψου όμως και τα καλά: τα σκυλιά βοηθούν τους ιδιοκτήτες τους να αποκτήσουν λιγότερο αγχώδη και περισσότερο σταθερή προσωπικότητα. «Χαρίζουν εξωστρέφεια και φιλικότητα» σύμφωνα με την Katherine C. Grier, Ph.D., συγγραφέα του Pets In America. Σκέψου το ενδεχόμενο να γίνεις ο νεραϊδομπαμπάς. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και τα νευράκια σου θα καλμάρουν.

Δεν μπορεί να αποφασίσει για κάτι αν δεν ρωτήσει τη μαμά, τον μπαμπά, την κολλητή και τον ψυχολόγο της.
Μένεις ή Φεύγεις;
Φεύγεις
Γιατί; Η ανασφάλειά της σημαίνει ότι θα δίνει πλήρη αναφορά για ό,τι κάνετε ή δεν κάνετε μαζί. «Εκείνη δεν γνωρίζει ποια είναι στην πραγματικότητα. Εσύ πώς θα ξέρεις με ποια είσαι;» αναρωτιέται η Caroline Tiger, συγγραφέας του How To Behave: Dating and Sex. Πάρε για μία μέρα το κινητό της. Αν δεις ότι την πιάνει στερητικό σύνδρομο, σβήσε από τις επαφές το όνομα και τον αριθμό σου και κάν� τη με ελαφρά.

Στο λεξιλόγιό της κυριαρχούν οι καταλήξεις -ούλι, -άκι, -ακο, -λίνι.
Μένεις ή Φεύγεις;
Φεύγεις
Γιατί; Πες ότι συνηθίζεις τα Γιωργάκη και μωρουλίνι. Θα ξενερώνεις όμως στο σεξ. Γενικά θα θέλει πάντα να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Η Tiger προειδοποιεί ότι ίσως προσπαθεί να αποφύγει ενήλικες υποχρεώσεις, όπως τα προβλήματα ή ακόμα και το σεξ. «Θέλει να της φέρονται σαν να είναι μωρό, σαν μονάκριβη πριγκίπισσα». Θα κλάψει με μαύρο δάκρυ όταν σε χάσει, αλλά εσύ θα νιώσεις ξανά άνθρωπος. Καλωσόρισες στον κόσμο των ενηλίκων.

Δεν είναι φαν των γκανγκστερικών ταινιών.
Μένεις ή Φεύγεις;
Μένεις
Γιατί; Της είπες ότι θα πας με τον Σωτήρη να δείτε το Νονό και σου έκανε ολόκληρη σκηνή γιατί δεν την παίρνεις μαζί σου. Μπορεί να είναι τελείως άσχετη από μαφία και οργανωμένο έγκλημα, αλλά κι εσύ δεν τη θέλεις για να ληστεύετε παρέα τράπεζες. Αν πάλι πιστεύεις ότι υπάρχουν κλασικές ταινίες, που πρέπει οπωσδήποτε να δει, καθιέρωσε βραδιές προβολών και κάν' της ιδιαίτερα.

Σου μιλάει διαρκώς για τον Χέγκελ, τον Μαρξ και την παρέα τους. Απορεί που δεν τους διαβάζεις.
Μένεις ή Φεύγεις;
Φεύγεις
Γιατί; Πέρα από το ενοχλητικό υφάκι του ξερόλα, το πιθανότερο είναι να είναι ανασφαλής και κομπλεξική. Το να κρύβεται διαρκώς πίσω από όσα έχουν πει οι διανοούμενοι ανά τους αιώνες δείχνει ότι δεν τα έχει βρει με τον εαυτό της. Αν σου μιλάει με ατάκες από ταινίες, αλλάζει το πράγμα. Εκτός αν είναι όλες από την Εκδίκηση της Ξανθιάς.

Είναι πολύ μποέμ για να περνά τη μέρα της δουλεύοντας για ένα μισθό.
Μένεις ή Φεύγεις;
Μένεις
Γιατί; Οταν αρχίσει να ζητά δανεικά, θα απομυθοποιήσεις την καλλιτεχνική φύση της. Πρότεινέ της να κάνει επάγγελμα την προσωπικότητά της. Η Rachel C. Weingarten, συγγραφέας του Career And Corporate Cool, λέει ότι έτσι δεν θα περιορίζεται σε μερικά αρτίστικα στιγμιότυπα, αλλά θα ζει την τέχνη στην καθημερινότητά της».

Πηγη : http://www.menshealth.gr
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr