Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Πώς να αποκτήσετε ένα πιο εύγευστο σπέρμα (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Πώς να αποκτήσετε ένα πιο εύγευστο σπέρμα
#58
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Πώς να αποκτήσετε ένα πιο εύγευστο σπέρμα 16 Χρόνος(ες), 4 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Το σημερινό μας άρθρο είναι λίγο πρωτότυπο οφείλω να ομολογήσω. Έχει ως στόχο να σας δώσει μερικές συμβουλές για το πώς θα κάνετε το σπέρμα σας πιο εύγευστο. Ένα “πρόβλημα” που πιθανότατα να έχετε αντιμετωπίσει όλοι κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας ζωής. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η ερωτική σας σύντροφος δεν ξετρελαίνεται όταν της ζητάτε να σας κάνει στοματικό έρωτα; Ναι, η απάντηση είναι ότι μάλλον δεν της αρέσει η γεύση που έχει το σπέρμα σας. Eάν διαβάσετε προσεχτικά παρακάτω, θα ανακαλύψετε πράγματα που πιθανότατα δεν τα ξέρατε και μπορεί να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Συμβουλή πρώτη: Ποτό
Προσπαθήστε να μειώσετε, αν όχι να κόψετε το ποτό, τον καφέ, το τσιγάρο. Όλα τα παραπάνω είναι ουσίες που “ρυπαίνουν” το σπέρμα σας.

Συμβουλή δεύτερη: Νερό
Πίνετε 1-2 λίτρα νερό την ημέρα. Είναι γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.

Συμβουλή τρίτη:Φρούτα
Τρώτε άφθονα φρούτα, δεδομένου ότι “γλυκαίνουν” το σπέρμα. Προτιμάτε τον ανανά, το πεπόνι, το μήλο, το σταφύλι και για τους πιο εξωτικούς τύπους το μάγκο και την παπάγια. Τα φρούτα αυτά είναι πλούσια σε φυσική ζάχαρη και αντισταθμίζουν έτσι τις πιο πικρές γεύσεις.

Συμβουλή τέταρτη: Λαχανικά
Τρώτε πληθώρα λαχανικών, γιατί βοηθούν στη βελτίωση της γεύσης του σπέρματος.

Συμβουλή πέμπτη: Κόκκινο κρέας
Αποφεύγετε τη κατανάλωση κόκκινου κρέατος, γιατί αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που το σπέρμα έχει αλμυρή γεύση. Είναι προτιμότερο να καταναλώνετε καλής ποιότητας άπαχη πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο και γαλοπούλα.

Συμβουλή έκτη: Ψάρι
Οι απόψεις που αφορούν το ψάρι διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν πως επηρεάζει την γεύση του σπέρματος και άλλοι όχι. Η γνώμη μας πάντως είναι, επειδή το ψάρι θεωρείται μια από τις πιο υγιεινές τροφές, να κάνετε πρώτα μια δοκιμή, έτσι ώστε να δείτε εάν και κατά πόσο σας επηρεάζει.

Συμβουλή έβδομη: Κρεμμύδι - σκόρδο
Αποφεύγετε τα δυνατά καρυκεύματα όπως το σκόρδο και το κρεμμύδι. Είναι μεγάλος εχθρός του σπέρματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε θείο.

Συμβουλή όγδοη: Μαϊντανός
Ο μαϊντανός και το σέλινο θεωρούνται υπεύθυνα ότι προσδίδουν μια πιο γλυκιά γεύση στο σπέρμα, δεδομένου της υψηλής περιεκτικότητας τους σε χλωροφύλλη.

Συμβουλή ένατη: Κανέλα

Την κανέλα, το κάρδαμο, τη μέντα και το λεμόνι σας τα προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για ένα πιο εύγευστο αποτέλεσμα.

Συμβουλή δέκατη: junk food

Όσες τροφές αποκαλούνται ως “junk food” είναι γνωστό πως επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό με διάφορες χημικές ουσίες και συντηρητικά, τα οποία με τη σειρά τους έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία ενός οργανισμού. Στη δική μας περίπτωση συναντούμε αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις στη γεύση του ανδρικού σπέρματος.

Επίλογος
Προσπαθήστε να τρώτε προϊόντα της μάνας γης και γενικότερα προσπαθήστε να τρέφεστε όσο πιο υγιεινά γίνεται. Ακόμη μια καλή πρόταση είναι τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν σελήνιο και ψευδάργυρο(οι δοσολογίες στα συμπληρώματα διατροφής θα πρέπει να δίδονται πάντοτε από κάποιον ειδικό). Είναι γνωστό πως αυτά τα ιχνοστοιχεία βοηθούν το σπέρμα όσον αφορά την καλύτερη ποιότητα του αλλά και την καλύτερη γεύση του. Βλέπετε πως όσο πιο σωστά τρέφεστε, τόσο καλύτερα λειτουργεί ο οργανισμός σας. Κάτι που αντανακλάται και στο σπέρμα σας.

Εδώ θα θέλαμε να κάνουμε μια επισήμανση. Εάν παρατηρήσετε πως το σπέρμα σας έχει μια πολύ δυνατή μυρωδιά, πιθανότατα αυτό να είναι ένδειξη κάποιας μόλυνσης, εάν λοιπόν η κατάσταση δεν βελτιωθεί ακόμη και μετά από την παραπάνω διατροφή καλό θα ήταν να επισκεφθείτε ένα γιατρό.

Πηγη
http://www.se...t&task=view&id=1289&Itemid=1089

 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr