Loading...
ΑΡΧΙΚΗ arrow Forum

ask4
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;
Πώς να διατηρείτε τη στύση σας περισσότερο (1 μέλος/η είναι εδώ) (1) επισκέπτες
Πάνε στο τέλος Απάντηση στο θέμα Αγαπημένο/α: 0
ΘΕΜΑ: Πώς να διατηρείτε τη στύση σας περισσότερο
#62
Mastery (Διαχειριστής)
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 370
graphgraph
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Αρρεν ask4 sotospez@hotmail.com Τοποθεσία: Ρόδος Γενέθλια: 1980-08-17
Πώς να διατηρείτε τη στύση σας περισσότερο 16 Χρόνος(ες), 4 Μήνας(ες) πρίν Κarma: 8  
Πολλοί άνδρες προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για να διατηρήσουν τη στύση τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Εάν το καταφέρετε αυτό, θα έχετε καταφέρει επίσης να απολαύσετε το σεξ εσείς και η σύντροφος σας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αναζωογονείστε λοιπόν την ερωτική σας ζωή ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

1) Βήμα
Πολλοί άνδρες τελειώνουν γρήγορα επειδή τους παρασύρει η ένταση που έχουν κατά τη σεξουαλική επαφή. Μπορείτε να παρατείνετε την απόλαυση σας στο σεξ ξεκινώντας με προκαταρτικά παιχνίδια και να τα συνεχίσετε για αρκετή ώρα. Όταν πλέον νιώσετε ικανοποιημένος εσείς και η σύντροφος σας, τότε μπορείτε σιγά σιγά να περάσετε και στο κυρίως μενού.

2) Βήμα
Λάβετε υπόψη σας τη δική σας διάθεση αλλά και της συντρόφου σας. Εάν ένας από τους δύο δεν έχει την κατάλληλη διάθεση, αυτό μπορεί να προκαλέσει στον άνδρα αρνητικά αποτελέσματα. Κάντε σεξ τη στιγμή που το θέλετε πραγματικά και όχι γιατί απλά πρέπει να το κάνετε.

3) Βήμα
Πειραματιστείτε με ένα δαχτυλίδι για το πέος. Αυτό το ερωτικό βοήθημα διατηρεί το πέος σκληρό για περισσότερη ώρα, γιατί αυτό που καταφέρνει να κάνει είναι να αιματώνει καλύτερα το πέος σας.

4) Βήμα
Ανακαλύψτε το ταντρικό σεξ. Οι τεχνικές που αναφέρονται στο ταντρικό σεξ παρατείνουν τη διάρκεια του οργασμού τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

5) Βήμα
Δείτε μια ταινία πορνό. Το πορνό μπορεί να διεγείρει αλλά και να κάνει έναν άνδρα να κρατήσει τη σεξουαλική του επιθυμία για περισσότερη ώρα.

6) Βήμα
Εάν βλέπετε ότι το πρόβλημα σας παραμένει, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε έναν ειδικό για να σας προτείνει πιθανότατα κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Προσοχή!

Προτού χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ερωτικό βοήθημα καλό θα ήταν πρώτα να βεβαιωθείτε εάν και η σύντροφος σας συμφωνεί με τις επιλογές σας.

Μην χρησιμοποιείτε ερωτικά βοηθήματα ή φάρμακα που μπορεί να μην είναι ασφαλή για την υγεία σας. Εάν έχετε τις όποιες αμφιβολίες καλύτερα να ρωτήσετε έναν ειδικό

Πηγη
http://www.se...t&task=view&id=1257&Itemid=1134
 
Αναφορά σε συντονιστή   Σημειώθηκε Σημειώθηκε  
 
Τελευταία διόρθωση: 04/12/2007 16:08 απο Mastery.
 
  Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Πάνε στην αρχή Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoardδείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Design by RocketTheme - Edit by ask4 Team - Hosting By www.mastery.gr