Πασπαλίζετε με πάπÏικα, γαÏνίÏετε με φετοÏλες από καÏότο και σεÏβίÏετε!ΞÏνετε τα καÏότα και τα Ï„Ïίβετε σε χοντÏÏŒ Ï„Ïίφτη.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαÏόλα, Ïίχνετε μÎσα τα Ï„Ïίμματα του καÏότου, αλατοπιπεÏώνετε, ανακατεÏετε και τηγανίζετε για λίγα λεπτά.
Λιώνετε τις σκελίδες του σκόÏδου και ανακατεÏετε με το γιαοÏÏτι.
Χτυπάτε για λίγα λεπτά με πιÏοÏνι, αδειάζετε το γιαοÏÏτι στα καÏότα και ανακατεÏετε καλά. ΜεταφÎÏετε σε πιατÎλα.
ΥλικάΓια 4-6 άτομα
½ κιλό καÏότα θÏυμματισμÎνα
2 κουταλιÎÏ‚ της σοÏπας ελαιόλαδο
250 γÏαμμάÏια γιαοÏÏτι
2 σκελίδες σκόÏδο
ΑλατοπίπεÏο
ΠάπÏικα
Πηγη :
http://www.ne.../salata-me-karoto-kai-giaourti/